KARS Haber Girişi : 11 Nisan 2023 04:04

Kars'ta Tavanından Su Akan Cami Cemaati İsyan Etti

Kars'ta Tavanından Su Akan Cami Cemaati İsyan Etti
Kars, Bayrampaşa TOKİ camisinin cemaati müteahhit ve yetkililere isyan etti.

Kars Olay-  Kars Merkeze bağlı Bayrampaşa Mahallesinde tavanından ve camlarından su akan camide cemaat akan suların altında ve soğukta ibadet ediyor.  Cami derneği çaresiz çözüm beklerken tüm yardım çağrılarına rağmen  yetkililerin duyarsız kaldığı belirtildi. 

 

Bu duruma isyan eden Vitagutti ilaç Firması Doğu Anadolu Bölge Müdürü Çoşkun Okulmuş yetkililere seslenerek  şunları aktardi;  "Bayrampaşa Mahallesinde TOKİ'nin  bu yıl teslim edilen camisinin  tavandan aşağı yağmur akıyor. TOKİ baştan ayağa camiyi eksik yapmış, camlardan yağmur suyu içeri akıyor.  Cemaat olarak bu yağmur altında namaz kılıyoruz. Malesef ki cami buzhane üstelik her yerinden yağmur suyu akıyor. Burayı yapan müteahhit ve sorumlular kimse bunun hesabını vermeli. Böyle rezillik kepazelik olur mu, burası Allah'ın evi. İnsanlar burda ibaedet yapamıyor. 

 

Cami cemaati çok mağdur. İçerisi buz gibi insanlar yakında  başka cami yok diye buraya geliyor. Cemaat  üzerine yağmur akarken namaz kılıp Kur'an dinliyor malesef. Yetkililerin bu sorunu çözmesini rica ediyoruz." 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bayrampaşalı 12 Nisan 2023 11:35

    Cimerlik iş yok TOKİ yetkilileri anında müdahale ediyor zaten abartılmış.Yeni ev bile alsan eksikleri oluyor.

  • Bir vatandaş 11 Nisan 2023 19:53

    Cimerden yazılırsa yetkililer tarafından çözülür diye düşünüyorum.