KARS Haber Girişi : 27 Kasım 2022 23:21

Kars'ta Sosyal Medya Paylaşımı Kanlı Bitti, 1 Ölü 2 Yaralı

Kars'ta Sosyal Medya Paylaşımı Kanlı Bitti, 1 Ölü 2 Yaralı
Sosyal medyada yaptığı paylaşım ölümüyle sonuçlandı.

Kars Olay- Kars'ın Selim ilçesine bağlı Akyar köyünde bir şahıs görüntülerini çekip paylaştığı kadının ailesi tarafından öldürüldü. 

 

Şahıs, çektiği görüntüleri sosyal medyada  paylaştı. Paylaşımın sonunda kadının aile bireyleri ile paylaşım yapan şahıs arasında tartışma çıktı. 

 

Paylaşım sebebiyle tartışma köy içinde kısa sürede bıçaklı sopalı kavgaya dönüştü. iki tarafın aile bireylerinin katıldığı kavga çok geçmeden büyüdü. Çıkan kavgada görüntüleri paylaşan şahıs  olay yerinde aldığı bıçak darbeleri nedeniyle kaldırıldığı  Hastanede  hayatını kaybetti.

 

Köy sakinlerinin ihbarı ile olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.  Kavgada aldıkları sopa ve bıçak darbeleriyle yaralanan iki kişinin tedavisi sürüyorken  Olayla ilgili tahkikat başlatıldı. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yazik 29 Kasım 2022 08:43

    Bu kadar mi gercek hayattan koptuk artik. Sosyal medya daha cok evler yikicak ama bu sosyal medyanin sucu o sadece insanlarin gercek yuzunu ortaya cikartiyor

  • Karstan uzakta 28 Kasım 2022 07:20

    Tüm Haber kanallarında, Müge anlıda, Esra Erol da gösterilmeli örnek olsun diye, kimse kimseyi paylaşmasın diye