KARS Haber Girişi : 10 Ocak 2020 09:54

Kars'ta Sokak Köpekleri Cadde Üzerinde Gençlere Saldırdı

Kars'ta Sokak Köpekleri Cadde Üzerinde Gençlere Saldırdı
Kars'ta gece saatlerinde sahipsiz sokak köpekleri caddeden geçen iki gence saldırdı. Köpek saldırısına uğrayan gençlerden birisi koşarak işyerine kendini atarken diğeri ise yere düşerek kafasını kaldırıma vurdu.
Kars'ta Sokak Köpekleri Cadde Üzerinde Gençlere Saldırdı

Kars Olay-Faikbey Caddesi'nde dün gece saat 22:30 sıralarında iki genç köpek saldırısına uğradı.

Çalıştıkları işyerinden çıkan gençler caddeden geçerken bir anda sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerden kurtulmak için koşmaya başlayan gençler sığınmak için açık işyeri gördüler. Gençlerden biri köpek saldırısından kurtularak işyerine sığınırken, diğer gencin ayağının kayması sonucu yere düştü.

 

Daha sonra kendisini yerden kaldırmayı başarabilen genç saldırgan köpeklerden kurtulmak için cadde üzerinde ki iş yerine sığınarak köpek saldırısından kendini zor kurtarabildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • barınak çözüm değil 15 Ocak 2020 15:00

    bir defa olsun sevmeyi beslemeyi deneseniz nolur barınaktan medet ummayın orası zaten dolmuş taşıyor. Onalrın doğal ortamlarında yaşamaya hakkı var bu dünya hepimizin

  • boş konuşmayın barınağa gidin 14 Ocak 2020 09:20

    Biz seviyoruz şikayet etmiyoruz bizler onları besliyoruz ve seviyoruz belli ki rahatsız olanlar sizlersiniz. Oradan klavye başından yazacağınıza barınak ziyaretinde bulunup mama ve battaniye götürsenize. Size tavsiyem hayvanları sevin ve alışın onlarla hayata ister rahatsız olun ister mutlu ister mutsuz onlar hep verdi ve var olmaya hep devam edecekler

  • Sahipsiz şehir 11 Ocak 2020 09:52

    Evet sabahları okul yollarında sürüyle geziyorlar çocuklar panik oluyorlar haklılarda çünkü saldırıyorlar acil müdahale gerekiyor yoksa birinin canı yandıktan sonramı müdahale edilicek merak ediyorum..

  • Vatandas 10 Ocak 2020 15:59

    Okula giden cocuklara da saldırıyor daha dün belediyeye şikayette bulundum verdikler cevap yok efendim küpeleymiş yok aşıliymiş hayvan severler tepki gösteriyormuş olmaz efendim hayvan severler okadar çok seviyorsa hepsi birer tane köpek bakıp beslese sahipsiz hayvan kalmazdı