BÖLGE Haber Girişi : 04 Ocak 2022 23:51

Kars'ta Şok Olay, Afgan Göçmenler 16 Yaşındaki Erkek Çocuğa Tecevüz Etti

Kars'ta Şok Olay, Afgan Göçmenler 16 Yaşındaki Erkek Çocuğa Tecevüz  Etti
Kars ve Iğdır'da Afgan uyruklu 2 şahıs 16 yaşındaki Afgan uyruklu erkek çocuğa tecevüz etti.

Kars Olay-  Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz günlerde 16 yaşındaki Afgan uyruklu erkek çocuğun şikayeti üzerine ortaya çıkan vahşet sonrası Kars Emniyet Müdürlüğü ve Kars Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

 

Mağdur tarafın şikayeti üzerine harekete geçen Polis ekipleri 16 yaşındaki Afgan çocuğa zorla istismarda bulunan  Afgan mültecileri  yakalamak için titiz çalışma başlattı.

 

IĞDIR'DAN SONRA KARS'TA İSTİSMARA UĞRADI

Önce Iğdır'da daha sonra Kars'ta 2 kişi tarafından istismara  uğradığı öğrenilen 16 yaşındaki Afgan uyruklu erkek çocuk, istismar  olayı aydınlanana kadar koruma altına alındı. 

 

AFGAN UYRUKLU 1 ŞAHIS TUTUKLANDI

İstismarda bulunan Afgan mültecilerden biri Polis ekipleri tarafından tutuklandı. Mide bulandırıcı olaya karışan diğer mülteciler de mağdurun vereceği beyan sonucu ortaya çıkacak.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma titizlikle  devam ediyor.

 

MAĞDURUN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

İstismar olayına CMK'dan atanan Kars Barosuna kayıtlı Avukat Fatmanur Yemenoğlu; Şu an için açıklama yapmanın doğru olmadığını adli tıp raporunun sonucu  ve Pedegog eşliğinde alınan  beyanlar sonrasında  gerçeklerin ortaya çıkacağını belirtti.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.