EĞİTİM Haber Girişi : 08 Kasım 2019 00:23

Kars’ta Öğrencilere Polislik Mesleği Tanıtıldı

Kars’ta Öğrencilere Polislik Mesleği Tanıtıldı
Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) görevlileri bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor.

Kars Olay-Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) görevlilerince; ÇOGEP “Her Çocuk Bir Umut, Her Umut Bir Gelecek” projesi bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor.

Bu kapsamda Polislik Mesleğini tanıtmak amacıyla Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ziyaret edilerek 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine Polislik Mesleği tanıtımı yapıldı.

Katılım sağlayan öğrencilere güvenli internet kullanımı hakkında bilgilendirici el broşürü dağıtılarak, blok not defteri ve tükenmez kalem hediye edildi.

Ayrıca 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ziyaret edilerek okul kütüphanesinin zenginleştirilmesi ve öğrencilerin okuma alışkanlıklarının arttırılarak kendilerini ifade etme yetilerinin geliştirilmesi adına okul kütüphanesine kitap desteğinde bulunuldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.