ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Aralık 2019 08:50

Kars'ta Liselilerin Bıçaklı Kavgası

Kars'ta Liselilerin Bıçaklı Kavgası
Kars'ta liseli öğrenciler arasında meydana gelen ve 1 kişinin bıçakla yaralandığı kavganın sebebinin futbol müsabakasından çıktığı öğrenildi.

Kars Olay- Edinilen bilgiye göre bugün öğleden sonra Şehit Yusufbey Caddesi üzerinde bulunan parkta iki grup arasında meydana gelen ve bir kişinin bıçakla yaralandığı kavganın sebebi futbol çıktı.

 

Bugün Kars'ta Hüsnü Özyeğin Lisesi ile Harakani Lisesi arasında Kafkas Üniversitesi yerleşkesinde bulunan spor alanında gerçekleştirilen futbol müsabakasında rakip takım oyuncuları ve taraftarları arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma daha sonra şehir merkezine taşındı.

 

Cumhuriyet Lisesi yanında bulunan parkta karşılaşan iki grup arasında ki tartışma burada da devam etti. Tartışmanın büyümesi sonrasında çıkan kavgada bıçak ve kesici aletler kullanıldı. Kavgada Hüseyin S. bacak kısmından aldığı bıçak darbesiyle yaralanırken, Reşat S. ise arbede esnasında başından yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırırken, ambulanslar ise bıçakla yaralanan Hüseyin S.'yi Kars Harakani Devlet Hastanesine, Reşat S.'yi ise KAÜ Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

 

Ayrıca edinilen bilgiye göre kavgada yaralananlardan birisinin öğrenci olmadığı bilgisi de görgü tanıkları tarafından beyan edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.