SİYASET Haber Girişi : 06 Nisan 2023 16:04

'Kars'ta Kimi Milletvekili Görmek İstersiniz?' Anketi Sona Erdi İşte Kazanan İsim

'Kars'ta Kimi Milletvekili Görmek İstersiniz?' Anketi Sona Erdi İşte Kazanan İsim
44 ismin yarıştığı 'Kars'ta Kimi Milletvekili Görmek İstersiniz?' anketimiz sonra erdi. 20201 kişinin oy kullandığı ankette, MHP'den aday adayı Uğur Boy ipi göğüsledi.

Kars Olay-  WWW:KARSOLAY.COM internet sitemizde yapılan 'Kars'ta Kimi Milletvekili Görmek İstersiniz?' anketi sona erdi. 5 gün boyunca devam eden anketimizde  20201 kişi oy kullandı. 

Her partiden 44 aday adayı isimin yarıştığı ankette, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Aday Adayı Uğur Boy %10 oy alarak birinci oldu. Boy'u 2.sırada  %8 oyla AK Parti Aday adayı Tülay Doğanyiğit,   3.sırada ise %7 oyla yine AK Parti Aday adayı Suat Ögel takip etti. 

 

MHP'li SEÇMEN UĞUR BOY DEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)'den farklı aday adayı isimlerin yarıştığı ankette Uğur Boy, en çok oyu alarak hem ankette ipi göğüsledi  hem  de ülkücü camianın Kars'ta aday olarak  en çok görmek istediği isim oldu. 

 

AK PARTİLİ SEÇMEN TÜLAY DOĞANYİĞİT DEDİ

AK Parti'den de farklı aday adayı isimlerin yarıştığı anketimizde 1. olan,  Anavatan Partisinde susuz ilçemizin 2 dönem Belediye Başkanlığını yapan Selahattin Yasuk'un, Sayıştay'da 1. sınıf yargı mensubu olarak görev yapan kızı Tülay Doğanyiğit oldu.  Doğanyiğit'i çok az farkla Suat Ögel takip etti. 

 

CHP'Lİ SEÇMEN ALPAY YILDIZ DEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den yine birçok aday adayı ismin yarıştığı ankette  Avukat Alpay Yıldız,  %6 oyla  CHP'li aday adayları içinde en çok oyu alan isim oldu. 

 

HDP'Lİ SEÇMEN NEŞE ÜSTEBAY DEDİ

Yeşil Sol Parti'nin bileşeni olan HDP'li aday adayı Üstebay, farklı isimlerin yarıştığı anketimizde %5 oy alarak Hdp'li aday adayları arasında en çok istenen isim oldu. 

 

İYİ PARTİLİ SEÇMEN YASİN AŞKIN YILDIRIM DEDİ

Yıldırım, İyi Parti'den farklı aday adayı isimlerin yarıştığı anketimizde %3 oy aldı. Yıldırım'ı ise %2 oy ile Dr. Aytaç Erman Keskin takip etti. 

 

BBP'Lİ SEÇMEN MUHAMMET KARAHAL DEDİ

Büyük Birlik Partisi'nden farklı aday adayı isimlerin yarıştığı anketimizde Büyük Birlik Partisi Kars il başkanı  Karahal, %2 oy ile tercih edildi. 

 

DEVA PARTİLİ SEÇMEN NALAN PARILTI DEDİ

Deva Partisi'den farklı isimlerin yarıştığı anketimizde Deva Partisi Kars Kadın Çalışmaları il başkanı Nalan Akıl Parıltı %1 oy ile tercih edildi. 

 

Gelecek Partisi ve Yeniden Refah Partisinde birer ismin yarıştığı anketimizde Gelecek Partisinin aday adayı Muhammed Emin Parlak %0 (43) oy alırken YRP'nin aday adayı Ertürk Topçu ise %0 (22) oy aldı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Emine Sarı 07 Nisan 2023 04:55

    Tülay Doğanyiğit'i vekilimiz olarak TBMM'de temsil etmesini de isteriz. Başarılar.

  • Necmettin parlak 06 Nisan 2023 19:09

    M.emin parlak