KARS Düzenleme Tarihi : 18 Ekim 2020 23:38 Haber Girişi : 18 Ekim 2020 23:46

Kars'ta Kayyum 20 Yıldır Yapılmayan Yolları Yapıyor

Kars'ta Kayyum 20 Yıldır Yapılmayan Yolları Yapıyor
Kars'ta Kayyum 20 yıla aşkındır yapılmayan ve el değmeyen yolları yeniden yapıyor.

Kars Olay-Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'ün talimatıyla; 20 yıldır asfalt ve kaldırım çalışması yapılmayan Küçük Kazım Bey caddesinde başlatılan asfalt ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

 

Öte yandan yine Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatıyla başlatılan kilit parke, yol ve kaldırım çalışmaları kapsamında Şehitler Mahallesi, Kredi Yurtlar Bölgesi ve eski belediye hizmet binası önünde de çalışmaların devam etttiği açıklandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Umuy 26 Ekim 2020 18:50

    Şehitler mahallesi Aşık sabri şimşek oğlu sokak üniversitenin kapısının önündeki yol yıllardır dikiş tutmuyor çok kotü durumda dibine kadar geldiler ara sokaklara bu tarafa dönmediler cok yogun kullanilan bir yol ilgilenilse çok güzel olacak.

  • Elesker Behram 23 Ekim 2020 16:45

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.