ASAYİŞ Haber Girişi : 16 Ocak 2020 23:23

Kars’ta Jandarmadan Narkotik Uygulaması

Kars’ta Jandarmadan Narkotik Uygulaması
Kars Valiliği kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından 15 Ocak 2020 günü 237 personelin katılımı ile üç aşamalı olarak “Türkiye Geneli Narkotik Uygulaması” yapıldı.

Kars Olay-Uygulamada 65 metruk bina, yapımı devam eden/tamamlanan inşaat ve köprü altı, 14 park ve 608 araç kontrol edildi.

 

Kontroller neticesinde; 1930 şahıs sorgulandı, 8 ayrı suçtan  (Kasten Adam Öldürme, Dolandırıcılık, Uyuşturucu Madde Bulundurma ve Satmak, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Tutuklunun Kaçması) ve 19 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan şahıs yapılan ev aramasında yakalandı.

 

Uygulama kapsamında ayrıca 2 Afganistan uyruklu şahsa yasa dışı bulunma suçundan 1 şahsa 6136 Sayılı Kanuna muhalefet suçundan (muşta bulundurmak) ve 27 şahsa Yoklama/Bakayadan işlem yapılmış ve mevzuata uygun olmayan araçlara 972 TL idari para cezası uygulandı.

 

Açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.