ASAYİŞ Haber Girişi : 06 Ocak 2020 15:30

Kars'ta Jandarma Polis Ortaklığı

Kars'ta Jandarma Polis Ortaklığı
Karsın Sarıkamış İlçesinde yaklaşık 20 bin kişi 105. yıl önce donarak şehit olan Mehmetçikler için ellerinde bayraklar ile Allahu-Ekber Dağları'nda yürüyüş gerçekleştirdi.

Kars Olay-Sarıkamış Harekâtının 105. Anma etkinlikleri kapsamında şehit düşen 90 bin Mehmetçik için düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü, 5 Ocak 2020 Pazar günü Türkiye'nin  dört bir yanından gelen on binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.

 

JANDARMA POLİS ORTAKLIĞI KUSURSUZ SONUÇ VERİYOR
Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı anma yürüşünde jandarma ve polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri çerçevesinde sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Kars İl Jandarma ve Kars İl Emniyet Müdürlüğü ortak koordinesinde gerçekleştirilen yürüyüşü İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan ve Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ortaklaşa koordine ederek güvenli bir şekilde yürüyüş yapan vatandaşların olumsuz bir duruma mahal verilmemesi için gerekli önlemleri alıp yürüyüşün tamamlanmasını sağladılar.

 

JANDARMA POLİS ORTAKLIĞI VATANDAŞA GÜVEN VERİYOR
Genel asayiş uygulamalarında olduğu gibi, anma programı etkinliklerinde de Jandarma ve Polis'in beraber koordinası birlikte aldığı güvenlik önlemleri ayrıca vatandaşları da memnun ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.