ASAYİŞ Haber Girişi : 15 Haziran 2021 14:48

Kars'ta huzur güven uygulaması!

Kars'ta huzur güven uygulaması!
Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından 12.06.2021 tarihinde 232 personelin katılımıyla Türkiye Huzur Güven Uygulaması icra edildi.

Kars Olay- Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamda; "Valiliğimiz kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığımız tarafından 12.06.2021 tarihinde 232 personelin katılımıyla Türkiye Huzur Güven Uygulaması icra edilmiştir.

 

Yapılan Kontrollerde 3 bin 430 araç ve sürücüsü kontrol edilmiş olup, kontroller neticesinde 1 hırsızlık, 1 uyuşturucu ticareti yapma suçundan arana ve 3 yoklama kaçağı olmak üzere toplam 5 şahıs yakalanmış, 1 kayıp çocuk bulunmuştur. Ayrıca 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. 14 araç sahibine 17 bin 485 tl idari para cezası uygulanmıştır.

 

Kars İl Jandarma Komutanlığı, asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." İfadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.