ASAYİŞ Haber Girişi : 05 Ekim 2023 13:21

Kars'ta Hırsızlık Yapan Hayvan Hırsızı Enselendi

Kars'ta Hırsızlık Yapan Hayvan Hırsızı Enselendi
Köylünün alın teri, emeği ve çocuklarının rızkına dadanan hırsızlar tek tek enseleniyor.

Kars Olay- Kars İl Jandarma Komutanlığımız Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı, Arpaçay İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan ortak çalışma neticesinde, Arpaçay ilçesi nüfusuna kayıtlı (1) şahsın hayvan hırsızlığı yaptığı ve çalıntı hayvanı Kars ili merkezinde satmaya çalışacağı öğrenildi.

Şüpheli şahsa ait araç 03 Ekim 2023 günü saat 18.30 sıralarında, Kars ili girişinde durdurularak araçta yapılan kontrolde çalıntı olduğu anlaşılan (1) adet büyükbaş hayvanın bulunduğu, çalıntı hayvanın Arpaçay ilçesi Melikköyü’nde ikamet eden E.K. isimli şahsa ait olduğu tespit edildi. Hayvan sahibine hayvanının çalındığı bildirilerek teslim edilerek olay ile ilgili 1 şahıs Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınarak  cezaevine gönderildi.

 Valilikten yapılan açıklamada: "Halkımızın huzur ve güvenliği, emniyet ve asayişin sağlanması ile ilgili çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.