ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 26 Eylül 2020 22:45 Haber Girişi : 26 Eylül 2020 23:04

Kars'ta Hırsızlar Yaptıkları Kaza Sonucu Yakalandı

Kars'ta Hırsızlar Yaptıkları Kaza Sonucu Yakalandı
Kars’ta inşaat malzemesi çalan hırsızlar kullandıkları araçla ters manevra sonucu bir kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldular.

Kars Olay-Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince Eylül ayı içerisinde meydana gelen toplam 100.000 tl değerinde inşaat malzemelerinin çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde; hırsızlık olayını Y.A (46) ve E.G (23) nin gerçekleştirdiği öğrenildi. Şüphelilerin  tekrar hırsızlık amacıyla depo önüne geldiklerinde çalıntı malzemeleri yükleyecekleri E.G’nin sevk ve idaresindeki aracı depo önüne yaklaştırmak için Cumhuriyet caddesi üzerinde ters manevra yapıldığı esnada şüphelilerin sevk ve idaresindeki motosikletin araca arkadan çarpması neticesi ölümlü trafik kazasının meydana geldiği ve Y.B nin ölümüne sebebiyet verildiği, şüphelilerin  çaldıkları inşaat malzemelerini ise Arpaçay da bir Köyde bulunan bir depoda sakladıkları ve buradan piyasa değerinin altında satışa sundukları tespit edildi.

 

Kars Polisi tarafından yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Köy’ de  bulunan işyeri ve depoda yapılan aramada çalıntı inşaat malzemeleri ele geçirilerek polis ekipleri tarafından sahiplerine teslim edildi.

 

Yakalanan şüpheliler ölüme sebebiyet vermekten ve hırsızlıktansevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.