KARS Haber Girişi : 09 Kasım 2023 13:15

Kars'ta Hayvan Hırsızlığı Yapan İki Kişi Yakalandı

Kars'ta Hayvan Hırsızlığı Yapan İki Kişi Yakalandı
Köylünün emeğini çalan hırsızlar yakalandı.

Kars Olay- 07 Kasım 2023 günü saat 05.50 sıralarında, Arpaçay ilçesi Kümbet Köyünde ikamet eden F.B. isimli şahsın (14) adet büyükbaş hayvanının kaybolduğunu ihbar etmesi üzerine, Arpaçay İlçe Jandarma Komutanlığı, Susuz İlçe Jandarma Komutanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve JASAT ekiplerince yapılan araştırma ve arazi araması faaliyeti neticesinde, kayıp olduğu bildirilen hayvanların aynı gün saat 16.30 sıralarında Susuz ilçesi Kırçiçeği Köyünde ikamet eden (E.M.) ve (M.K.) isimli şahıslar tarafından çalındığı tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından muhafaza altına alınan hayvanlar sahibine teslim edildi. Hırsızlar ise mahkmece tutuklandı.

 

Kars İl Jandarm aKomutanlığınca yapılan açıklamada; "Halkımızın can ve mal güvenliğini, emniyet ve asayişi sağlamak maksadıyla mesai mefhumu gözetmeksizin, canla başla çalışarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." İfadelerine yer verildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.