KARS Haber Girişi : 04 Kasım 2019 09:24

Kars'ta Hava Soğudu Hayat Buz Tuttu

Kars'ta Hava Soğudu Hayat Buz Tuttu
Soğuk havanın etkili olduğu Kars'ta, bazı araçlar dondu. Vatandaşlar soğuktan korumak istedikleri araçlarının üzerine kilim, halı ve battaniye örttü.

Kars Olay-Hava sıcaklığının geceleri sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü Kars'ta araç sahipleri park ettikleri araçlarının üzerini halı, kilim, battaniye ve branda örterek soğuktan korumaya çalışıyor.
Kentte kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava nedeniyle hava sıcaklığı sıfırın altında 10 dereceye kadar düştü. Don ve buzlanma nedeniyle bazı araç sahipleri araçlarının motor kısmı, cam ve kapılarının donmaması için ilgin yöntemler deniyor. Bazı vatandaşlar araçlarının üzerine kilim atarken, bazıları da halı, battaniye ve branda kapatarak soğuktan koruyor.

 

Meteoroloji Uyarıyor!
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son hava tahmin raporuna göre; "Bölgemiz genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği, gece ve sabah saatlerinde don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.