KARS Haber Girişi : 04 Aralık 2022 23:25

Kars'ta Emlak Sektöründe Yeni Adım

Kars'ta Emlak Sektöründe Yeni Adım
Türkiye’de bir çok şubesi ile kurumsal olarak çalışan Kaçmaz Emlak Kars'ta.

Kars Olay- Yunus Ayas tarafından Kars İl Temsilciliği olarak açılan, Kaçmaz emlak Karslı vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Kaçmaz emlak Aziz Kaçmaz önderliğinde 1989'da kurulan bir firmadır. Türkiye de toplam 30 ilde faaliyet gösteren ve 60. Şubesini Kars'ta açan Kaçmaz Emlak uzman ekibiyle Emlak sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Güven, profesyonellik ve disiplin ilkesi ile yola çıktığımız için müşterilerimiz çok memnun bir şekilde kalıyor diyen Kars İl Temsilcisi Yunus Ayas, Kaçmaz emlak Türkiye’nin 30 ilinde hizmet gösteren yerli emlak zinciridir.

Kaçmaz emlak olarak müşteri memnuniyeti ve profesyonellik ön planda. Reklam ağı ile birlikte müşterisine sunduğu yazılım teknolojisi sayesinde disiplinli ve sistematik bir şekilde hizmet veren kurumsal şirkettir.

Kars ilinde bir ilk olarak hizmet sunmaya başladık. Farkımızı ortaya koymak için bu anlamda çalışmalar yapıyoruz. Gayrimenkul alım satım ve kiralama alanlarında Kars halkına hizmet vermekteyiz. Çok güzel bir şekilde geri dönüşler alıyoruz. Güven, profesyonellik ve disiplin ilkesi ile yola çıktığımız için müşterilerimiz çok memnun bir şekilde kalıyor.” açıklamasında bulundu.
Yunus Ayas: İletişim 0546 646 44  23 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.