KARS Haber Girişi : 21 Mart 2022 11:45

Kars'ta, Dondurucu Soğuklarda Sokak Hayvanlarına Şefkat Eli Uzattı

Kars'ta,  Dondurucu Soğuklarda Sokak Hayvanlarına Şefkat Eli Uzattı
Kars'ta son günlerde etkili olan soğuklardan etkilenen sokak hayvanlarına Çoşkun Okulmuş şefkat eli uzattı.

Kars Olay- Kar kalınlığının 1 metrenin üzerine çıktığı ve ve hayatın durma noktasına geldiği Kars'ta  sokak hayvanlarının çetin kış koşullarından etkilenmemesi için kendi imkanıyla 20 çuval mama dağıtan Vitagutti ilaç Firması Doğu Anadolu Bölge Müdürü Çoşkun Okulmuş, sokak hayvanlarını kendi elleriyle besledi.

 

 

Akşam saatlerinde kentin çeşitli yerlerinde yüzlerce sokak hayvanına  mama dağıtan ve  nefes alan her canlının yaşam hakkı olduğunu ifade eden Vitagutti ilaç Firması Doğu Anadolu Bölge Müdür Okulmuş;  “Gerçekten son yılların  en zorlu kışını yaşıyoruz. Sokak hayvanları da ister istemez etkileniyor bu hava şartlarından. Onları beslemeniz  hakikaten önemli. Onlar da canlı ve ilgiye, bakıma ihtiyaçları var.  Elimizden geldiği kadar biz de yardımcı oluyoruz. Duyarlı insanların çoğalması gerekir. Onları korumamız gerekir, buna inanıyorum." İfadelerini kullandı. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MÜKÜ 23 Mart 2022 11:05

    COŞKUN BEY YİNE KAR YAĞDI YENİ BİR ÇALIŞMANIZ VARMI

  • yalçın 22 Mart 2022 14:37

    varol Coşkun abi

  • MURAT 22 Mart 2022 11:44

    COŞKUN BEY GİBİ DUYARLI VATANDAŞLAR KALMADI MAALESEF