ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 25 Eylül 2020 23:10 Haber Girişi : 25 Eylül 2020 23:17

Kars’ta Cinayet Zanlıları Yakalandı

Kars’ta Cinayet Zanlıları Yakalandı
Kars’ın Kağızman ilçesi Kuloğlu Köyünde 12 Mayıs 2020 tarihinde hayvan otlatma meselesi yüzünden Daştan ve Güngör aileleri arasında meydana gelen, 2 kişinin ölümü 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavga olayına karışan suçlular yakalandı.

Kars Olay-Kars’ın Kağızman ilçesi Kuloğlu Köyünde 12 Mayıs 2020 tarihinde hayvan otlatma meselesi yüzünden Daştan ve Güngör aileleri arasında meydana gelen, 2 kişinin ölümü 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavga olayına karışan suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonuç verdi.

 

Kars Valiliği kontrolünde Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından olay ile ilgili olarak oluşturulan özel ekibin yaptığı titiz planlama, çalışma ve takip sonucunda olaya karışan 8 zanlı tespit edildi ve olay anında 2 zanlı yakalanarak tutuklandı. Firari 6 zanlının yakalanması ile ilgili yapılan çalışmalarda zanlıların Madur kırsalına kaçtıkları ve sarp kayalık, dağlık alanda saklandıkları öğrenildi.

 

Komando birlikleri ile yapılan operasyonlar sonucunda 1 zanlı Ağrı İli Çatalipaşa Köyü bölgesinde, 1 zanlı Kağızman ilçesi Kuloğlu Köyü bölgesinde yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

 

Firari 4 zanlının yakalanması için 24 Eylül 2020 günü Madur alanına yapılan komando operasyonuyla da 2 zanlı arazide kaçarken salahları ile birlikte yakalandı. Diğer 2 firarinin yakalanması için çalışmalara devam ediyor.

 

Açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.