KARS Haber Girişi : 30 Eylül 2021 01:08

Kars'ta Cinayet İşleyen Failller Düzenlenen Operasyonla Yakalandı!

Kars'ta Cinayet İşleyen Failller Düzenlenen Operasyonla Yakalandı!
Kars'ta sokak ortasında silahlı saldırı düzenleyerek R.M'yi öldüren cinayet zanlısı H.E ile yardım ve yataklık yapan Ş.E düzenlenen operasyonla saklandıkları yerde kıskıvrak yakalandılar.

Kars Olay- H.E gündüz sokak ortasında  evine gitmekte olan  husumetlisi R.M isimli şahsı  Halitpaşa Caddesinde  pompalı tüfekle üstüste  ateş ederek kurşun yağmuruna tutmuş,  bacaklarından,  karnından yaralamış ve cinayeti tasarladığı beraberindeki kişi Ş.E ile olay yerinden kaçmıştı. 

 

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile  ağır yaralı yaralı halde hastaneye kaldırılan R.M  hemen ameliyata alınmış ve yapılan tüm  müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. 

 

Kars Emniyeti ve Jandarma olay yerinden kaçan firari cinayet zanlısı H.E ile yardım ve yataklık yapan Ş.E'nin  yakalanması  için  kapsamlı çalışma başlattı.

 

Silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra şahsi araçlarıyla kaçan zanlıların  Kars İl Jandarma Komutanlığının titiz istihbarati çalışması sonrası yerleri tespit edildi.

 

Tespit edildikleri yerde kaçtıkları araç içerisinde saklanan  Ş.E ve H.E Susuz'da filmleri aratmayan bir  operasyonla kıskavrak yakalandılar.  Cinayeti işledikleri suç aleti ile kıskıvrak yakalanan Ş.E ile H.E savcılığa çıkarılmak üzere İl Emniyete getirildi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.