KARS Haber Girişi : 06 Kasım 2023 22:58

Kars'ta Bonzai ele Geçirildi

Kars'ta Bonzai ele Geçirildi
Kars'ta güvenlik güçleri uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara göz açtırmıyor.

Kars Olay- Kars Valaliğinden yapılan yazılı açıklamada; "Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısları yakalamak, toplumumuzu zehir tacirlerinden arındırmak maksadıyla İl Jandarma Komutanlığımız İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce icra edilen istihbarat çalışmalar neticesinde, Susuz İlçe Merkezinde ikamet eden (K.D) isimli şahsın konutunda uyuşturucu madde bulundurduğu duyumu alınmış, şahsın ikametinde uyuşturucu madde arama Köpeği Dam ile yapılan arama neticesinde (5) paket halinde toplam (700) gr. Sentetik Kannabionid (Bonzai) maddesi ele geçirilmiştir.

 

Olay ile ilgili olarak adli makamlara sevk edilen (1) şahıs mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, toplumuzu uyuşturucudan temizlemek maksadıyla kanunların verdiği yetkiler çerçevesinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışamaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." İfadelerine yer verildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.