KARS Haber Girişi : 28 Ekim 2021 22:06

Kars'ta, 'Bir oyuncak da sen ver' Sergisi Açılıyor

Kars'ta, 'Bir oyuncak da sen ver' Sergisi Açılıyor
Kars'ta bir grup gönüllü, "Bir oyuncak da sen ver" sloganıyla sosyal medya üzerinden yürüttükleri kampanya ile köy köy gezip oyuncağı olmayan çocuklara oyuncak dağıtarak yüzlerini güldürürken bu kapsamda çektikleri fotoğraflarla sergi oluşturdu. 

Kars Olay-  Kentte yaklaşık 4 yıl önce "Bir oyuncak da sen ver" adında sosyal medya hesabı açan Taner Güneş ve gönüllü arkadaşları, çocuklara oyuncak toplamak için sosyal sorumluluk çalışması başlattı.

 

Takipçilerinin gönüllü gönderdikleri oyuncaklarla hafta içi çevreden topladıkları oyuncakları bagajlarına dolduran Güneş ve arkadaşları, Valilik, muhtarlar ve ailelerden izin alarak her hafta sonu belirledikleri köylere gidip oyuncak dağıtıyor.

 

Kars’ta 200 köye giderek oyuncak dağıtan ekip, bu kapsamda çektikleri fotoğraflardan sergi oluşturdu. 

 

Buradan elde edilecek gelirle de yine çocuklara  oyuncak, bot, mont alınması amaçlanıyor. 

 

Proje sorumlusu Taner Güneş, “Dört yıl önce bir oyuncakla başladığımız proje adeta kart topu gibi büyüyerek bu günlere geldi. Amacımız farkındalık oluşturarak, daha çok mutluluklara köprü kura bilmek. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz, yarın herkesi sergimize bekliyoruz.” Dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.