KARS Düzenleme Tarihi : 06 Kasım 2020 14:31 Haber Girişi : 06 Kasım 2020 14:47

Kars'ta Belediyeden Stabilize Yol!

Kars'ta Belediyeden Stabilize Yol!
Kars'ta Kayyum bozuk olan yolları stabilizeyle düzeltmekte çareyi buldu.

Kars Olay- Kars'a Kayyum atandıktan sonra vatandaşların beklentisi her geçen gün yükseldi. Vatandaşlar Kayyum atandıktan sonra şehrin hizmet anlamında doyum noktasına ulaşması gerektiğinin beklentisi içine girdiler. Kars'a geçtiğimiz ay kayyum olarak atandıktan sonra şehir merkezinde hummalı çalışma başlatan Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'ün özellikle şehir merkezindeki bozuk yollara asfalt attırması memnuniyetle karşılandı. Bozuk yolların yeniden asffaltlanmasıyla derin bir nefes alan vatandaşlar son olarak Belediyenin Yenişehir Mahallesi Dumanlı Sokakta geçici olarak stabilize yol çalışmasına anlam veremediler.

 

VATANDAŞLAR GEÇİCİ DEĞİL KÖKTEN ÇÖZÜM İSTİYOR!
Belediye "Vatandaşların kış aylarını rahat geçirebilmesi için belediye ekiplerimiz geçici olarak Yenişehir Mahallesi Dumanlı Sokakta stabilize yol çalışmalarına devam ediyor." desede kimi çevrelerce bu çalışma eleştiri odaklarının hedefi oldu. Vatandaşlar "Devletimizden isteğimiz Kars'ın yollarının geçici çözümü değil kökten çözümüdür. Bu da ancak stabilize yol yapmakla değil o yola asfalt atmakla oluyor" dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yenişehirli 08 Kasım 2020 17:29

    DR.d 'YER CEVAP..... BU NE LAHANA BU NE PERHİZ TURŞUSU ! HEM "vali belediye başkanının görevi o yolu geçici onarmak mıdır? Hayır. Önce alt yapısını sonra üst yapısını onarıp vatandaşa teslim etmektir." DİYORSUN HEM DE BELEDİYEYİ ELEŞTİRİYORSUN. TABİKİ ÖNCE ALT YAPISI YAPILACAK, SONRA KALICI YOL YAPILACAK. ÖNCE ALT YAPISI YAPILMIŞ. ÜST TABAKA DA AYNI ANDA MI YAPILSAYDI ! HDPKK BELEDİYESİ HİÇ YAPMAMIŞ ! ELEŞTİRİ YAPARKEN BİRAZ İNSAFLI OLUN, GERÇEKÇİ OLUN. HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK, SABIRLI OLUN.

  • DR.d 06 Kasım 2020 23:53

    Bu haber gayet dobra dobra yazılmış. Kimse kusura bakmasın diğer haber siteleri saçma olana şükredici tarzda haber yapıyor. Diğer sitedeki haberlerden biri çeşme geleneği yaşıyormuş. Babababa derler. Bu insanlar evlerinde sağlıksız su aktığı için yada günün çoğunda evlerinde su akmadığı için onca zahmete girip çeşmeye gidiyor. Bir şehrin ç evlerinden içilebilir su akmalıdır. (tıpkı mersin gibi) vali belediye başkanının görevi o yolu geçici onarmak mıdır? Hayır. Önce alt yapısını sonra üst yapısını onarıp vatandaşa teslim etmektir. Kars olay gördüğüm siteler içinde hakkı ile çalışıyor. Geçici değil kalıcı olmalı, vatandaşa iş verecek bir fabrikada yapılmalı özel yada devlet karsın potansiyelini görmeli. Başka hangi şehirden başka ülkeye kolayca giriliyor.

  • Yenişehirli 06 Kasım 2020 15:38

    BU NASIL HABER SİZ GERİ ZEKALI MISINIZ? DÜN AYNI HABER DİĞER SİTELERDE DE VARDI. "ÇAMURLU BOZUK YOLUN ALTYAPISI YAPILIYOR. DAHA SONRA ASFALT VEYA PARKE TAŞ OLACAK" DİYOR. OLMASI GEREKEN DE BUDUR. SİZCE ÇAMURUN ÜSTÜNE ASFALT MI ATILACAKTI? ÖYLE SAÇMALIK MI OLUR. KAYYUM BAŞKANDAN MEMNUNUZ.EN İYİ ŞEKİLDE YAPILACAĞINI BİLİYORUZ. BU ÇALIŞMAYI BU ŞEKİLDE KARALAMANIZ ÇOK MANİDAR. BELEDİYEYLE BİR MESELENİZ Mİ VAR YOKSA? BİRZ AHAKLI OLUN. BÖYLE GAZETECİLİK OLMAZ.