İLÇELER Düzenleme Tarihi : 23 Mayıs 2022 00:39 Haber Girişi : 22 Temmuz 2022 02:17

Kars'ta 6 Ayda Bozulan Yolların Sırrı Çözülüyor

Kars'ta 6 Ayda Bozulan Yolların Sırrı Çözülüyor
Kars'ta 6 ayda bir bozularak vatandaşları isyan noktasına getiren yollarda sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor.

Kars Olay- Kars’ta her yıl ciddi maliyetlerle uzun uğraşlar sonucu vatandaşların hizmetine kazandırılmaya çalışılan yollarda, yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğu gerçeği gözle görülür seviyelere ulaşmaya başladı.

Mevsim koşulları gereği kısa süren çalışma süresince vatandaşlara hizmet adına çaba sarf eden bürokratlar ve siyasiler hemen hemen her yol hizmeti haberinde hedeflerin odağı olmaya devam ediyor.

Vatandaşların yoğun şikayetleri ve gelen olumsuz yorumlarına bizler de gazeteci olarak kayıtsız kalmayarak yapılan yol yatırımlarındaki sorunları ve yolların neden kısa sürede bozulduğunu sizler için araştırdık.  

Kars’ın en büyük sorunu haline gelen ve hemen hemen her yıl yenilenmek durumunda kalan yollardaki sorunun ne olduğunu ve sorumlularının kimler olduğunu önümüzdeki günlerde siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Şener Çelik 25 Temmuz 2022 23:21

    Selamlar, 2012 yılında Kars ta yol çalışmalarında bulundum.Kendim büyük projelerde,devlet yolları ve otoyol işlerinde teknik personel olarak çalıstım.Bir Kars lı olarak bilgi ve birikimimi oradaki işler için kullanmak katkı sağlamak istedim,ayrıca memleket hasretimi bitirmek için geldim.Ancak yol yapım tecrübesi olmayan firmalar,kalitesiz onaylanmamış malzemeler,yetersiz,bilgisiz teknik personeller görüp,gözlemledim.Ayrıyeten yapım tekniklerine uymayan imalatlar.Karayollarının denetim eksikliği de cabası.Ne yazık ki bu duruma daha fazla katlanamadım.3 ay gibi Kars tan ayrıldım.