KARS Haber Girişi : 02 Kasım 2023 11:19

Kars Serhat Kız Öğrenci Yurdundaki İddialar İle İlgili Kurumdan Resmi Açıklama

Kars Serhat Kız Öğrenci Yurdundaki İddialar İle İlgili Kurumdan Resmi Açıklama
Kars'ta bulunan KYK Serhat Kız Öğrenci Yurdu'nda gece saatlerinde yaşanan hareketi dakikalarla ilgili kurumdan resmi açıklama geldi.

Kars Olay- Kars Merkezinde bulunan üniversite öğrencilerinin barındığı Serhat KYK kız öğrenci yurdunda gece meydana gelen olaylar sonucu Kars, Türkiye'nin gündemine oturdu. 

Yurtta uyuşturucu madde ve alkol kullanılarak cinayet işlendiği iddiaları gündeme bomba gibi düşerken meydana gelen ve gündemi meşgul eden iddialarla  ilgili Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yurt olayı ile ilgili yapılan resmi açıklamada olayların asılsiz olduğu belirtildi.

 

Gece boyu gündemi meşgul eden olayla ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle; "İl Müdürlüğümüze bağlı Serhat Kız Öğrenci Yurdu’nda konaklayan ve sağlık sorunları yaşayan öğrencilerimizi almaya gelen ambulansların görüntüsü alınıp, bazı sosyal medya hesaplarında “Yurtta Cinayet Ve Yaralanma Var’’ şeklinde haber yapılmıştır. Yapılan bu haberler gerçeği yansıtmamakta olup asılsızdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.