KARS Haber Girişi : 20 Ağustos 2021 11:51

Kars Mülkü İdare Amiri Kadrosunda 7 Değişiklik

Kars Mülkü İdare Amiri Kadrosunda 7 Değişiklik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yeri değişti. Kararnameye göre; Kars’a da 2 yeni vali yardımcısı, 5 yeni kaymakam atandı.

Kars Olay-  Kars Vali Yardımcısı Zafer Yiğit Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliği, Selçuk Haskırış ise Kars Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine getirilirken, iki ismin yerine ise Aydın Sultanhisar Kaymakamı Musa Aydemir ile Kastamonu Doğanyurt Kaymakamı Tahir Yılmaz atandı.

 

 

 

Kağızman, Sarıkamış, Digor, Akyaka ve Susuz kaymakamları da değişti. Kağızman Kaymakamı Vekili Turan Soğukoluk, Denizli Çivril Kaymakamı olurken, Soğukoluk‘un yerine ise Diyarbakır Bismil Kaymakamı Hamza Türkmen atandı

. Akyaya Kaymakamı Nur Sevinç Özbek Çakas ise yeni kararnameyle birlikte Erzincan Üzümlü Kaymakamı oldu. Özbek Çakas‘ın yerine ise Erzurum Pazaryolu Kaymakamı Selçuk Köksal atandı.

Digor Kaymakamı Enver Hakan Zengince Diyarbakır Bismil Kaymakamı olurken, Zengince‘den görevi ise Kırşehir Çiçekdağı Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş devraldı.

Isparta Şarkikaağaç Kaymakamı Onur Yılmazer de Susuz Kaymakamı olarak atandı. Daha önce Susuz Kaymakamlığı görevini yürüten Hamza İmam‘a ise Erzurum Hınıs Kaymakamlığı görevi verildi.

 Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliği görevine atanırken, yeni Sarıkamış Kaymakamı ise daha önce Mardin Dargeçit Kaymakamlığı görevini yürüten Doğan Kemelek oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.