KARS Haber Girişi : 03 Mayıs 2022 17:47

Kars Kayıp Tarık İçin Seferber Oldu

Kars Kayıp Tarık İçin Seferber Oldu
Kayıp Tarık'ı arama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kars Olay- Kars merkeze bağlı Halefoğlu köyünde eve dönerken kaybolan Tarık Altun'u arama çalışmaları 3'üncü gününde de devam ediyor.

 

Arpaçay ilçesine bağlı Küçük Boğaz köyü yakınlarında görüntüsü çekilen ve kayıp Tarık olduğu iddia edilen çocuğun Tarık olmadığı kısa sürede anlaşılınca sevindirici haber kısa sürdü.

 

Tarık Altun 3 gün önce kuzenleriyle birlikte hayvan otlatmak için yaylaya gitmişti. Kuzenleri tarafından üşüdüğü için eve göndeirlen Tarık'tan haber alamayan akraba ve  yakınları jandarmayı aradı.

 

Kayıp Tarık 2 gün süren  aramalara rağmen bulunamayınca bu kez de göletlerde aranması için bölgeye,  Artvin İl Emniyet Müdürlüğü ve Diyarbakır AFAD İl Müdürlüğünde görevli balık adamlar sevk edildi.

 

Ekipler bölgede ki köylerde arama-kurtarma çalışması başlatarak arazide kapsamlı bir şekilde çalışmalarını sürdürürken vatandaşlar Tarık'tan gelecek güzel haberleri bekliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.