KARS Haber Girişi : 25 Eylül 2023 11:48

Kars Jandarmasından Zehir Tacirlerine Darbe

Kars Jandarmasından  Zehir Tacirlerine Darbe

Kars Olay- Kars İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kağızman İlçe Jandarma Komutanlıklarınca ortaklaşa yapılan titiz planlama, takip ve çalışma sonucunda 22 Eylül 2023 günü Hacıhalil Köyünde ikamet eden (1) şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde Uyuşturucu Madde Arama Köpeği Termal'in de katılımı ile yapılan aramada (497) gram kubar esrar, (60) kök kenevir bitkisi, (10.350 TL) para, (1) adet dedektör, üzerlerinde haç işareti ve eski yazılar bulunan iki adet mezar taşı ele geçirildi.

 

23 Eylül 2023 tarihinde ise Bulanık Köyü yol ayrımında icra edilen şok yol kontrol faaliyetinde durdurulan bir aracın içerisinde (29) gram bonzai, (7) gram metamfetamin, (11) adet uyuşturucu hap ve (1) adet uyuşturucu kullanmaya yarayan aparat ele geçirildi. Ele geçirilen kenevir bitkileri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri koordinesinde imha edilerek olaylarla ilgili toplam (4) şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı. 

Kars İl Jandarma Komutanlığınca; "Halkımızın huzur ve güvenliği, emniyet ve asayişin sağlanması ile ilgili çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." Denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.