Kars'ın Yatırımları Sıkı Takipte

Kars Olay-  Kars Milletvekili ve 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı/Ak Parti 6. Dönem MKYK üyesi Ahmet Arslan, Kars'a hizmet getirmek adına Ankara'daki yoğun mesaisini aralıksız sürdürüyor.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek, Kars’a yapılacak olan projeler ve yatırımlar hakkında istişarede bulunan Arslan, yaptığı paylaşımla Bakan Kasapoğlu’nun Kars’a olan ilgisinden memnuniyet duyduğunu aktardı.

 

Ziyarette; ‘Kars milletvekilleri olarak takip ettiğimiz, Kars’ımıza ve ilçelerimize ait proje ve yatırımların son durumunu istişare ettik.Sayın Bakanımıza misafirperverlikleri ve ilimize olan ilgileri nedeniyle teşekkür ediyorum.” diyen Ahmet Arslan, Karslı gençlerin spor aktivitelerini gerçekleştireceği güzel projelerin hayata geçirileceğini de müjdeledi.

  • 4 / 1 Kars'ın Yatırımları Sıkı Takipte 0

  • 4 / 2 Kars'ın Yatırımları Sıkı Takipte 1

  • 4 / 3 Kars'ın Yatırımları Sıkı Takipte 2

  • 4 / 4 Kars'ın Yatırımları Sıkı Takipte 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dertli Karslı 16 Eylül 2022 14:06

    Bundan önceki 100 bin sosyal konut projesi için vatandaştan 500-1000 TL başvuru ücreti aldılar Ocak 2020 de yapılan başvurular için bir kazma dahi vurulmadı. En can alıcı noktada önceki başvuruları e-devlet ten kaldırmışlar. Yani vatandaşın parasına çökmüsler resmen. Geçmiş olsun üzerinden bir su için artık.

  • Kimse kim09 Eylül 2022 17:57

    Çok komik hangi yatırım AHMET Bey üniversite de müdürlük sınavında hakkımı alıp kürt sözde yandaşlarına peşkeş çektirirken bana adaletten bahsetmeyin. Bana yaşattığınız hastanede ölümle pençeleştiğim hergün ün ahını Allah'a havale ediyorum