İLÇELER Düzenleme Tarihi : 05 Mart 2022 02:31 Haber Girişi : 08 Mart 2022 16:39

Kars'ın Sarıkamış İlçesinde Köy Sakinleri Aras Edaş'ın Zulmüne İsyan Etti

Kars'ın Sarıkamış İlçesinde  Köy Sakinleri Aras Edaş'ın Zulmüne İsyan Etti
Köy sakinleri Aras Edaş Zulmüne ve işgaline isyan etti, " Taziyeleri Aras Edaş'ta kabul edeceğiz."

Kars Olay- Köy halkı ve muhtar birçok kez başvurmasına rağmen  Aras Edaş il kordinatörlüğü,  hem tehlike saçan hem de köy sakinlerinin acılı günlerinde elektrik direğinden dolayı yaşadığı olumsuzluğa kayıtsız kaldı.

 

İlgili şirket  Aras Edaş, sadece kâr odaklı politikaları ile vatandaşın  enerjisini kesme tehditi ve yaptırımıyla haksız olarak tahsil ettiği paralarla halkı  canından bezdirmeye deavm ediyor. 

 

Kars'ın Sarıkamış ilçesi Karapınar köyü muhtarı ve köy sakinleri, 1 milyon Tl'ye yardımlarla yapılan taziye evinin önündeki elektrik direğine Aras Edaş'ın duyarsız kalmasına isyan etti. Kullanıma açılması planlanan taziye evinin araç park yeri olması gereken alanın  Araş Edaş tarafından işgal edilmesi köylüleri canından bezdirdi.

 

Karapınar köyü Muhtarı Bülent Karakurt; "1 Milyon tl'ye yaptırdığımız çok amaçlı hizmet binamız ve taziye evimiz onca dilekçe ve şikayetimize rağmen kaldırılmadı.  İsyan ediyoruz. Faturlara gelince vatandaşı canından bezdiren Aras Edaş hayır işlerinden uzak olduğu gibi biz gariban köylülere de zulm etmeye devam ediyor aynı zamanda yapılan hayır işlerine de engel oluyor.  Biz Karapınar köyü olarak çok amaçlı hizmet binamızı ve taziye evimiz Aras Edaş'a bağışladık,  bundan sonra taziyeleri Aras Edaş binasında kabul edeceğiz." Dedi.

 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.