KARS Haber Girişi : 23 Mart 2021 22:15

KARS'IN LİDERİ FİAT!

KARS'IN LİDERİ FİAT!

Kars Olay-  2020 yılında 137 Bin 324 adetlik satış ile Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olan Fiat, il bazında da Türkiye’nin en çok tercih edilen markası oldu. TÜİK tarafından açıklanan ve Trafik Tescil Kayıtları esas alınan rakamlara göre Fiat, 2020 yılında Türkiye’de otomobil+hafif ticari araç pazarı toplamında 54 ilde liderliğe ulaştı.

 


2015 yılından beridir, Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Otomobili Fiat Egea ise; ülke genelinde 66 ilde lider oldu.
Türkiye genelinde aynı dönemde yüzde 18 oranında pazar payına ulaşan Fiat, KARS’ın ise 264 adet satış ve yüzde 25,4 ’lik pazar payı ile en çok tercih edilen marka oldu.
Konfora, güvenliğe, teknolojiye ve tasarıma herkes ulaşabilsin diye çalışan Fiat, 2020 yılında gerçekleştirdiği 137 Bin 324 adetlik satış ile Türkiye otomotiv pazarının lideri oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan ve Trafik Tescil Kayıtları esas alınan rakamlara göre Fiat, il bazında da başarısını sürdürdü ve 2020 yılında Türkiye genelinde yüzde 18 pazar payı ile otomobil+hafif ticari araç toplamında 54 ilde birden en fazla tercih edilen marka oldu. İlk kez 2015 Ekim ayında yollarla buluşan; Türk tüketicisinin istekleri doğrultusunda geliştirilen Fiat Egea da zirvedeki yerini korudu.  Sunduğu fiyat / fayda dengesiyle oldukça iddialı bir otomobil olan Egea’nın, 2020 yılında segmentinde aldığı yüzde 15’lik pay ve elde ettiği 274 bin 341 adetlik toplam satış rakamı model ailesinin gücünü bir kez daha yansıttı. Türk tüketicisinin gönlüne taht kuran ve 2020 yılında her gövde tipinde segment lideri olan Fiat Egea, 2020 yılında 66 ilde liderliği yakaladı.

 


KARS’DA BİRİNCİ SIRADA!


Fiat’ın KARS’daki güçlü temsilcisi CİHAN Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Yavuz ise “2020 TÜİK verilerine göre müşterilerimizin teveccühü ile toplam araç satışında Kars Pazar lideri olduk. Başta Kars‘taki müşterilerimiz olmak üzere Ardahan, Iğdır ve Ağrı’daki tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum. Bu başarıda büyük emeği olan tüm çalışan arkadaşlarımı da tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Yeni ürünler gücümüze güç kattı. Özellikle 2015 yılında çıkan Egea aralıksız olarak tek başına tüm markalar içerisinde liderliğini sürdürmekte. Teknolojiyi, tasarımı, konforu,güvenliği ve uygun fiyatı ile müşterilerimizin en çok tercih ettiği Egea ile beraber2021 yılında Yeni Egea Cross modeli ile bu yıl da en çok tercih edilen marka ve model olan Fiat’a katkı sağlayacaktır. Bu güzel ürünler için de  tüm Tofaş yöneticilerine ve çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Bu yeni ürünler için de siz değerli müşterilerimi bayimize beklemekteyiz.
TEŞEKKÜRLER KARS.
TEŞEKKÜRLER FIAT.   ” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Düşünün 24 Mart 2021 23:09

    Bakanlık yaptı ne olduki koskoca şehire ulaştırma bakanı oldu bi otogar yapamadılar anca sürgün yapsınlar yandaş olmayana iş kurdan iş bile vermediler Kısacası bakanda olsa boş.