KARS Haber Girişi : 26 Ekim 2021 23:28

Kars'ın Köy Yolları Artık Daha Konforlu

Kars'ın Köy Yolları Artık Daha Konforlu
Kars İl Özel İdare ekipleri köy sakinlerini, toz ve çamur çilesinden kurtarmaya devam ediyor.

Kars Olay- Kars İl Özel İdaresi muhtelif alanlarda çalışmalarını aralıksız  sürdürürken köy yollarının daha kaliteli ve konforlu olması için  de çalımalara devam ediyor..

 

Köy yollarına önem veren Kars İl Özel İdaresi,  Kars merkeze bağlı köyler ile ilçelere bağlı köylerin  yollarında asfalt, beton yol, parke yol gibi birçok çalışmayı vatandaşın hizmetine sundu.

 

Köylerin içerisinde ve köyler arasındaki tali yollarda yağmur nedeni ile çamurlaşma ve toz dumanına son veren özel İdare köyde yaşayan vatandaşların sorunsuz ulaşımı için büyük büyük çaba gösteriyor.

 

Susuz ilçesine bağlı Harmanlı 2 Km'lik Köy yolu ile, Sarıkamış ilçesi Beşyol-Karapınar Köyleri arasında bulunan ve 25 köyün bağlantı noktası olan 2 Km'lik yol,   Kars İl Özel İdararesine  ait beton santralinde üretilen malzemeyle, Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol şeklinde yapılarak köy sakinlerinin  hizmetine sunuldu. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.