Kars'ın Kağızman İlçesinde Park Kaosu!

Kars Olay- Kağızman ilçesinde kaldırım ve dükkan önleri dubalarla çevrilince ana caddeler otoparka döndü. Sürücüler uygulama nedeniyle isyan etti.

 

Kaldırımları işgal eden esnaf iş yerlerinin önüne bir de duba koyunca Kağızman'da park kaosu yaşanmaya başlandı.

 

Esnafın, birçok sokakta araç parkı yapılmaması için dükkan önlerine dubalar koyması hem vatandaşı mağdur etti hem de caddelerdeki trafik yoğunluğu iki katına çıkardı.  Dubalar nedeniyle park edemeyen sürücüler ise yaşananlara isyan etti.

 

Vatandaşlar,“Kağızman ilçemizde kaldırımları işgal eden esnaf bir de dükkan önlerine duba koyarak park yerlerini de  işgal edince  bize park alanı kalmıyor. Biz araçlarımızı nereye bırakacağız. Caddeye bırakıyoruz ceza yazılıyor, evin önüne koyamıyoruz. Böyle uygulama mı olur? Buna çözüm bulunsun” Diye isyan etti.

 

Kağızman'da cadde ortalarında  yapılan araç parkları nedeniyle özellikle İstiklal alanı, Eczaneler caddesi, Kars ve Narinkale caddelerindeki yoğunluk gözle görülür şekilde artış gösterdi.

  • 5 / 1 Kars'ın Kağızman İlçesinde Park Kaosu! 0

  • 5 / 2 Kars'ın Kağızman İlçesinde Park Kaosu! 1

  • 5 / 3 Kars'ın Kağızman İlçesinde Park Kaosu! 2

  • 5 / 4 Kars'ın Kağızman İlçesinde Park Kaosu! 3

  • 5 / 5 Kars'ın Kağızman İlçesinde Park Kaosu! 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Murat araz26 Ekim 2021 16:10

    Sadece bumu Kağızman da kaldırım denen birşey yok hastahane yolunda yeni yapılan binaların önündeki kaldırımların ya onu kapalı ya ağaç ve direkler var nerde gonunmus kaldırımlar merdivenli onu kapalı kaldırım dediğin düz ve geniş olmalı yoldaki arabalar ise adeta uçuyor belediye bu konuda sıfır gerçekten Kağızman aynı ığdır gibi olmuş keşke ili gibi Kars gibi kaldırımları olsa can güvenligimiz yok Yolda arabalarla yürüyoruz mecbur