SİYASET Haber Girişi : 12 Ocak 2022 01:44

Kars'ın Kağızman İlçesinde İYİ Partide İstifa Depremi

Kars'ın Kağızman İlçesinde  İYİ Partide İstifa Depremi
Kars'ın Kağızman ilçesinde İYİ Parti'den istifa eden İyi Parti il genel meclis üyesi adayı Kasım Yıldız ve bazı yöneticiler Gelecek Partisine katıldı,

Kars Olay-  İyi parti Kağızman il genel meclis üyesi adayı Kasım Yıldız  ilçe yönetmindeki bazı üyelerle İYİ Parti'den toplu olarak istifa ettikten sonra Gelecek Partisi  saflarına katıldıklarını kaydetti.

 

Siyaseti millete hizmet için yürüttüklerini anlatan Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gelinen noktada demokrasi, milliyetçilik ve Atatürkçülük gibi pek çok değerimizin istismar edildiğini, İYİ Parti yönetim kadrolarında iktidarda olalım da nasıl olursa olalım anlayışının olduğunu üzülerek fark ettik. Yerel siyasette İYİ Parti adına yapılan yanlışları genel merkeze bildirdiğimiz halde gerekli adımlar atılmadı. Şikayetlerimiz dikkate alınmadığı gibi İYİ Parti'ye zarar veren bu kişileri hiçbir şekilde engelleme girişiminin olmadığını izledik ve gördük. Bu şartlar altında İYİ Parti'de hiçbir şekilde siyaset yapma imkanımız olmadığını görüp, toplu olarak istifa ederek, Sayın Başbakanımız  bulunduğu Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisine  katılmaya karar verdik." Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.