KARS Haber Girişi : 18 Mayıs 2022 00:21

Kars İl Özel İdare'den Şahsa Özel Kadro!

Kars İl Özel İdare'den Şahsa Özel Kadro!
Kars İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz hafta ilan edilen Restorasyon Teknikerliği kadrosunun kişiye özel hazırlandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Kars Olay- Alkışlanacak İstihdama Restorasyon Gölgesi Mi Düştü!

 

Kars İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz hafta ilan edilen personel alımı haberi işsiz bir çok gence umut olmuşken  Restorasyon Teknikerliği kadrosunun  “Şahsa özel" açıldığı  iddia edildi. 

 

Restorasyon Teknikerliği kadrosununun rezervasyon kadrosuna dünüştüğü Kars kamuoyunda geniş yankı uyandırırken ilan edilen  kadronun adrese teslim kadro  olduğu iddia ediliyor. 

 

Kars Olay,  ilan edilen  kadronun kişiye özel olduğu iddialarını yakından takip ediyor. 

BİZİ OKUMAYA DEVAM EDİN!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bilirkişi 05 Temmuz 2022 09:52

    Hatırlatma: İl Öze İdaresi personel alımıyla ilgili mülakata hak kazananlar listesi açıklandı. http://www.karsozelidare.gov.tr/kurumlar/karsozelidare.gov.tr/duyuruilan/2022/personel_06302022093649.pdf linkini açın ve isimleri kontrol edin. Tanıdık isimlere, soyisimlere bakın. Kadroların kimlere açıldığını görmek pek de zor olmayacak. Sonuçlar açıklandığında listeyi paylaşacağım. Bakalım kimler alındı. Torpilliler meydana çıkacak.

  • Vatandas 27 Haziran 2022 23:58

    Burdan yorum yapan arkadaslara tek tek tesekur ederim allllahin hakini konusmuslar benim diyecek sözüm yok artık

  • Bilirkişi 10 Haziran 2022 18:24

    Kadroların tamamı şahsa özeldir. Her bir kadronun kime açıldığı bellidir. İlanda olmayanlar: -Kpss şartı yok. - 35 yaş sınırı getirilmiş. - En az 1 yıl tecrübe şartı koymuşlar. Yoruma gelelim. Demek ki senin alacağın kişilerin Kpss puanı bile yok. 36 yaşında biri işinize daha çok yarar. 24 yaşında mezun oldu dersek 12 yıllık tecrübesi var. En az 1 yıl tecrübe demişsiniz hayırdır İl Özel İdaresi Acemi Birliği midir? 1 yıllık tecrübesi olan adam ne işine yarayacak. İlan baştan sona kokuşmuşluk, çürümüşlük, liyakatsizlik içeriyor. Kimlerin alınacağını isim isim biliyorum. Lanet olsun ama ben de kalsın.

  • VATANDAŞ 30 Mayıs 2022 11:13

    LİYAKAT DEGİLDE.............. TORPİL OLURSAAAAA NE..... DEVLET BİRYERE VARIR NEDE ÜLKEEEE....... SİSTEM TIKANIR İŞ YÜRÜMEZZZ YÜRÜMÜŞ GİBİ GÖZÜKÜRRRR.... HİZMET OLMAZZZZ ZULÜM OLURRRR.....

  • Kars 29 Mayıs 2022 10:19

    Buradaki ilanları tamamı şahsa özeldir kimler olduğu da bellidir

  • Kars 23 Mayıs 2022 21:51

    Sevgili editör mevcut ilandan torpili nerden çıkardın? Varsa bildiğin yaz doğru dürüst biz de bilelim.

  • Mühendis 21 Mayıs 2022 11:06

    Kesinlikle torpilli bir alım , şahsa özel kadro hepsi, kpss puanı olan mühendisler , çok daha fazla tecrübeli olan mühendisler alım beklerken , hak etmeyen torpilli avaneleri yerleştirecekler bunların hepsi birgün bu yaptıklarının bedelini ödeyecek.

  • Karslı 20 Mayıs 2022 08:36

    Bu ülkede adalet yok ki rüşvetin, torpilin, yalanın,yalakanin ülkesi oldu şanlı Türkiye Cumhuriyeti

  • Karslı 19 Mayıs 2022 17:22

    Maalesef bunlar çok doğru üniversite mezunları iş bulamazken yakın vakitte kars özel idarede bir kaç kişi işe başlamıştır. Keşke araştırılsaydı adalet yerini bulsaydı.Herkes hakettiği yerde olsaydı ama maalesef

  • Mağdur Mühendis 18 Mayıs 2022 19:06

    Bu kurum zaten bu tarz ısmarlama kadrolar ile rezil olmuş bir kurumdur. Memlekette ne kadar liyakatsiz ne kadar vasıfsız adam varsa bu kurumda. Eee dayısı olanın girdiği hakkın, hukukun esamesinin okunmadığı Allah'ın adaletinin değil kulun zulmünün hüküm sürdüğü bir viranedir. İlgili alımın tamamı ısmarlama kadrodur. Alım ilanı incelendiğinde Kpss şartının olmadığı, 1 yıl tecrübe arandığı, 35 yaş sınırı konduğunu göreceksiniz. Buradan da anlaşıldığı üzere tamamı ısmarlama. Allah mazlumun hakkını zalimde bırakmasın. Hem dünyada hem ahirette iki yakaları bir araya gelmesin.

  • Adem. 18 Mayıs 2022 08:12

    Kime açtılar acaba ?? Sürpriz değil herkes biliyor