KARS Haber Girişi : 21 Kasım 2021 01:50

Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü Daimi İşçi Mülakat Sonuçları Açıklandı

Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü Daimi İşçi Mülakat Sonuçları Açıklandı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kars'ta istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı için başvuran adaylar arasından kazanan isimleri açıkladı.

Kars Olay- Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne en az ortaöğretim mezunu(lise ve dengi) 8 kadın, 6 erkek silahsız özel güvenlik olmak üzere 14 silahsız güvenlik görevlisi; Temizlik görevlisi kadrosunda ise erkek 1 , kadın 3 olmak üzere 4 temizlik personelinin sürekli işçi kadrosunda istihdam edileceği açıklanmıştı.

 

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  18 sürekli işçi alımı kazananlarını açıkladı. 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı  tarafından yapılan duyuruda; "Bakanlığımız taşra teşkilatında güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi meslek kolunda istihdam edilmek üzere 01 – 12 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2021 Yılı Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınavı sonuçlandırılmıştır.

 

4857 sayılı İş Kanunu, 2 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Bakanlığımız taşra teşkilatında güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi meslek kolunda istihdam edilmek üzere, Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri bünyesinde oluşturulan Sınav Kurullarınca, 01 – 12 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2021 Yılı Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınavına katılan adaylar sözlü sınav sonuçlarını basvuru.gsb.gov.tr adresinden öğrenebileceklerdir.

İlan edilen kontenjan sayısına girerek atanmaya hak kazanan adaylara, atamaya ilişkin hususlar daha sonra Bakanlığımız Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri tarafından bildirilecektir. İlgililere ilanen duyurulur." İfadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.