KARS Haber Girişi : 16 Eylül 2021 00:37

Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü Daimi İşçi Kuraları Çekildi

Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü Daimi İşçi Kuraları Çekildi
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kars'a 14 güvenlik görevlisi ile 4 temizlik personeli alımı yapacak.

Kars Olay-   Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne en az ortaöğretim mezunu(lise ve dengi) 8 kadın, 6 erkek silahsız özel güvenlik olmak üzere 14 silahsız güvenlik görevlisi; Temizlik görevlisi kadrosunda ise erkek 1 , kadın 3 olmak üzere 4 temizlik personelinin sürekli işçi kadrosunda istihdam edileceği açıklanmıştı.

 

Daimi işçi alımına başvuru yapan adayların belirlenmesi için 15 Eylül'de  saat 10.00'da Keçiören Taha Akgül Spor Salonu'nda canlı yayın ile kura çekimi gerçekleştirildi.

 

Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda belirlenen asıl ve yedek adaylar  daha sonra ilan edilecek tarihlerde aranan şartları taşıdıklarını belgeleyen evraklarını başvuru yapmış oldukları kadronun bulunduğu Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne elden teslim edeceklerdir.

Kura çekimi sonrası sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar Bakanlıkça belirlenecek tarihlerde sözlü sınava alınacaktır.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.