KARS Haber Girişi : 17 Eylül 2023 13:55

Kars Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen'den Vali Ziya Polat'a Ziyaret

Kars Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen'den Vali Ziya Polat'a Ziyaret
Kars Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (KGC) Ercüment Daşdelen, Kars Valisi/Belediye Başkanı Ziya Polat'ı makamında ziyaret etti.

Kars Olay- Vali Polat, Kars Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu (AVKON), Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Kars İl Başkanı, Kars Hakimiyet Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ercüment Daşdelen, ile Kars Gazeteciler Cemiyeti ve Kars Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu üyesi Cem Daşdelen’i makamında kabul etti.

Başkan Ercüment Daşdelen, Vali Ziya Polat’a yeni görevinde “Hayırlı olsun” temennisinde bulunarak, sahip olduğu mesleki birikim ve tecrübesi ile ilimizde başarılı hizmetlerde bulunacağına olan inancının tam olduğunu dile getirerek, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Daşdelen, Vali Polat’a, Kars basını hakkında bilgiler verdi. Oldukça verimli istişareler ve fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, samimi bir görüşme gerçekleştirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.