EKONOMİ Haber Girişi : 06 Kasım 2019 09:47

Kars DSİ 24 Sürekli İşçi Alacak

Kars DSİ 24 Sürekli İşçi Alacak
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden Türkiye geneli 500 sürekli işçi alımı yapıyor. Kars'a ayrılan sürekli işçi kadrosu ise 24 olarak belirlendi.

Kars Olay- Devlet Su İşleri (DSİ) 24. Bölge Müdürlüğü İŞKUR üzerinden sürekli işçi statüsünde operastör, ustabaşı, formen, atölye sorumlusu, şoför, treyler operatörü kadrolarında istihdam etmek üzere 24 sürekli işçi alacak.

 

DSİ Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, söz konusu personel DSİ'nin merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilecek.

 

BAŞVURULAR İŞKUR ARACILIĞIYLA YAPILACAK
Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) il müdürlükleri veya "www.iskur.gov.tr" aracılığıyla yapılacak. DSİ'nin talebi İşkur'un açık kamu ilanları bölümünde bugün ilan edilecek ve 5 gün kalacak.

 

PERSONEL HANGİ ALANDA GÖREV YAPACAK?
Göreve alınacak personel, ağır vasıta hizmetleri için şoför, treyler operatörü, operatör, usta ve sondaj işçisi olarak görev yapacak.

 

Yapılan duyuruda; "Kurumumuz Merkez ve Taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 500 adet Sürekli İşçi alınacaktır. Talebimiz Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Açık Kamu İş İlanları bölümünde 05.11.2019 tarihinde ilan edilecek ve 5 gün ilanda kalacaktır. Talebimiz ilan edildikten sonra ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu İl Müdürlükleri veya internet (www.iskur.gov.tr) aracılığıyla yapacaktır. İlan olunur..." denildi.

 

İlan ve detaylı bilgi için tıklayınız...

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.