KARS Düzenleme Tarihi : 27 Temmuz 2020 21:12 Haber Girişi : 27 Temmuz 2020 21:13

Kars Belediyesi Şehri İlaçlıyor

Kars Belediyesi Şehri İlaçlıyor
Kars Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz günlerde kent merkezi ve mahallelerinde görülen “Harpalus Rufipes” isimli böceğe ve diğer haşerele karşı ilaçlama çalışmasına başladı.

Kars Olay-Özellikle son günlerde Kars’ta da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının etkisiyle de görülen böcekler, şehir merkezi ve mahallelerde bir çok vatandaşta büyük rahatsızlık oluşturmasıyla birlikte sosyal medya ve telefon aracılığıyla belediyeye bildirildi.Park ve yeşil alanlarda, müstakil ev ve apartmanlarda da görülen böceğe karşı ekipler bugün itibariyle çalışma başlattı.

 

Kars Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Selçuk Kurtbaş yaklaşık bir hafta önce başlayan böcek şikayetlerini ortadan kaldırarak vatandaşlarımızın tedirginliğinin önüne geçileceğini söyledi.Kurtbaş ayrıca; ilaçlamanın bugün çarşı merkezinde başlatıldığını, yarın ve sonrasındaki günlerde de aşamalı biçimde ve acil ihtiyaç bölgeleri öne alınarak yürüteleceğini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.