KARS Haber Girişi : 12 Nisan 2022 14:38

Kars Belediyesi Bozulan Yollara Yama Yapıyor

Kars Belediyesi Bozulan Yollara Yama Yapıyor
Kars Belediyesi bozulan yollara geçici olarak yama yapıyor.

Kars Olay-  Geçtiğimiz yıl kış mevsiminden önce atılan asfalt çetin kış şartları nedeniyle deforme ve bozulmaya uğradı. Bozulan yollar karların erimesiyle gün yüzüne çıktı.  

 

Kars Belediyesi bitümlü asfalta uygun hava şartları oluşana  kadar bozulan ve deforme olan yollara geçici  yama yaptığını açıkladı.


Kars Belediye Başkanlığı bozuk yollarla ilgili yaptığı  yazılı açıklamada, “Karslı hemşehrilerimizin dikkatine;

Son yılların en yoğun kar yağışı ve ağır iklim şartlarına maruz kalan ilimiz merkezindeki bazı yollarda deforme ve bozulmalar meydana gelmiştir.

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına ekiplerimizce bozulan yollarda geçici asfalt yama çalışmaları devam etmekte olup, belediyemiz tarafından hazırlanan projeler ile Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) Asfalt yol, kilit parke, bazalt kaldırım ve altyapı çalışmalarımız mevsim şartlarına uygun olduğu zaman başlayacaktır” İfadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KARS36 13 Nisan 2022 11:18

    Burada Kars basınına da çok büyük bir görev düşmektedir. Meclis sıralarında bu memleketin ihtiyaç ve taleplerinin konuşulmasını, gündeme gelmesini sağlayacak yerel basınımızdır. Aynı şekilde bilinçli ve eğitimli kardeşlerimizin de Cimer gibi sistemlerden tüm şehir sorunlarını ve görülen uygunsuzluklarını bildirmeleri büyük önem teşkil etmektedir. Elbet memleketini seven eğitm ve iş dolayısı ile evnden, ailesnden uzaklaşmış kardeşleriniz imkan ve fırsat bulursa hem ailelerine kavuşmak hemde bu şehrin kaderini değiştirmek için bir gün tekrar dönecekler! Şehrin ağaları boşuna sevinmesin.!