KARS Haber Girişi : 28 Mart 2022 23:18

Kars Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Oğuz Görevden Ayrıldı

Kars Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Oğuz Görevden Ayrıldı
Kars Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Oğuz, Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldı.

Kars Olay-  Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Nihat Oğuz;  6-8 Ekim 2014’teki Kobani olayları soruşturması kapsamında tutuklanan Ayhan Bilgen’in yerine İçişleri Bakanlığı tarafından Kars Belediye Başkan Vekili olarak atanan Vali Türker Öksüz tarafından Belediye başkan Yardımcılığı görevine atanmıştı. 

 

1.5 yıllık süre zarfında  kent genelinde birçok hizmet ve projede imza sahibi olan Oğuz, ayrılırken  Belediye Yönetim grubuna şöyle veda etti;

 

"Çok kıymetli Müdürlerim;

Bugün itibariyle görevimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. 

Sizler ile birlikte çok güzel çalışmalara imza attık. Sizler elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştınız. Herşey için sizlere kalben teşekkür ediyorum. Bu vesileyle sizler gibi değerli çalışma arkadaşlarımızı tanıma fırsatım oldu.

Bundan sonraki süreçte var gücünüzle çalışacağınıza inancım tamdır. Görevlerinizde başarılarınızın devamını dilerim.

Tertemiz eller ile geldim ve tertemiz eller ile sizlere veda ediyorum.

Sizleri Allah 'a emanet ediyorum."

 

 

Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdür Yardımcısı olarak görevine dönen Oğuz'dan boşalan Belediye başkan Yardımcılığı koltuğuna, Vali Öksüz tarafından;  Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Serdar Kotan atandı.. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.