KARS Haber Girişi : 25 Aralık 2021 23:18

Kars Ak Parti Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Kars Ak Parti Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Kars AK Parti danışma meclisi toplantısı yapıldı. Geçmişten geleceğe Kars'ta yapılan ve Kars'a yapılacak olan hizmetler anlatıldı.

Kars Olay-  Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve İl Başkanı Adem Çalkın, son bir hafta içerisine  Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hayata geçirilen hamlenin özellikle muhalefet partilerini üzdüğünü dile getirdiler.

 

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Salonunda gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan  AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, 2002 yılı Erdoğan devriminden bugüne Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ve 2023 hedeflerine odaklanmış tüm teşkilatları ile birlikte her an sahada olduklarını ifade etti.

 

 Daha sonra kürsüye çıkan Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, "halkın ve devletin parasının çırpıldığı, halfeti harcandığı, takip edilmediği bir dönem şükürler olsun Kars'ta belediyede de artık bitmiş oldu. Tüm imkanlar İnsanımıza hizmet olarak dönecek. Bunları da lütfen insanımıza anlatmanızı istirham ediyorum. Önemli bir süreci atlattık. Bundan sonra önümüzün daha açık olacağına inanıyorum “dedi.

 

65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı/Ak Parti 6. Dönem MKYK üyesi Ahmet Arslan ; "Kars’ın geri kalmışlığını ortadan kaldırmak ve diğer illerle aradaki farkı yok etmek adına 19 yıldır özellikle yatırım anlamında Kars  birçok ilden daha fazla yatırım aldı ve almaya devam ediyor. Buna her kes şahittir. Bölünmüş yollarımızla, havalimanımızla, hastanelerimizle, adliyelerimizle, spor salonlarımızla şehrin kalkınmasına ve gelişmesine şahitlik ediyorsunuz. Kars dışından gelen misafirlerimiz bize her seferinde Kars’ı önceki yıllara göre yaşanan gelişme ve yatırımları bizlere anlatıyorlar. İşte bu değişim ve gelişmelerin mimarı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatları ve sizlersiniz." Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.