SPOR Haber Girişi : 04 Ekim 2023 22:33

Kars 36 Spor Ziraat Türkiye Kupasına Veda Etti

Kars 36 Spor Ziraat Türkiye Kupasına Veda Etti
Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası 2’inci ön eleme maçında hakem kurbanı oldu.

Kars Olay- Kars 36 Spor hakemlerin katlettiği maçta 2 penaltı golü ile 2 - 1 yenilerek, Ziraat Türkiye Kupasına veda etti.

Kars 36 Spor’un kendi evinde oynadığı maçta İstiklal Marşı’nı dahi okutmayan karşılaşmanın orta hakemi Veysel Yamaç ve 4’üncü hakem Furkan Hakkı Kütükoğlu verdikleri yanlış kararlarla maça damgasını vurdu. Maça en az 9 dakika uzatma süresi ekleyen hakem, karşılaşmayı 3 dakika erken bitirdiği gibi uzatma dakikaları sırasındaki uzatmaları da vermedi. Maç boyunca çaldığı düdüklerle Kars 36 Spor’a top oynatmayan maçın orta hakemi Veysel Yamaç verdiği 2 penaltı ile de taraftarları çileden çıkardı. Taraftarlar maç boyunca hakemin çaldığı yanlış düdükleri ıslıkla protesto ederken, tepkilere aldırış etmeyerek Kars 36 Spor’un kaderi ile oynadı.

 

Günlerdir Kars’ta en çok konuşulan konulardan biri olan Kars 36 Spor - Doğubeyazıt Spor maçının heyecanı yaşayan Kars 36 Spor yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar maçın orta hakeminin maç öncesi İstiklal Marşı’nı okutmamasına da anlam veremedi. Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, seremoni sırasında Maçın Orta Hakemi Veysel Yamaç ile 4’üncü hakem Furkan Hakkı Kütükoğlu’na İstiklal Marşı’nı okutması için uyarıda bulunmasına rağmen, ‘Maçı başlatmam lazım’ diyerek izin vermedi. Başkan Ali Uçum da takımın maça Mehter Marşı ile çıktıklarına dikkat çekerek hakemin İstiklal Marşı’nın okunmasına izin vermemesine tepki gösterdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.