SPOR Düzenleme Tarihi : 26 Nisan 2023 15:30 Haber Girişi : 27 Nisan 2023 00:55

Kars 36 Spor: 9 - Kağızman GB: 0

Kars 36 Spor: 9 - Kağızman GB: 0
Düşme üzere olan Kars 36 Spor, Başkan Ali Uçum ile Lig’i 9’uncu sırada tamamladı.

Kars Olay- TFF BAL Ligi 3’üncü Grup’ta mücadele eden Kars 36 Spor, Kağızman GB ile oynadığı Play - Off maçında 9- 0 ile geçerek Lig’de kalmayı garantiledi.

 

Kafkas Üniversitesi Abamüslüm Güven Stadyumunda oynanan maçı kazanan Kars 36 Spor, 2022 – 2023 sezonunda TFF BAL Ligi 3’üncü Grup’ta mücadelesini sürdürecek.

 

Centilmence geçen maçın kazananı Kars 36 Spor futbolcuları, teknik heyet, taraftarlar ve başkan Ali Uçum, düşmek üzere oldukları halde son birkaç hafta oynadıkları maçları farklı kazanarak Ligi orta sıralarda kapatmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Maçın hakeminin son düdüğü çalmasının arından Kars 36 Spor taraftarla kendi takımları Kağızman Gençlerbirliği takımını alkışlarla uğurladılar. Kars 36 Spor ile Kağızman GB futbolcuları da birbirlerine sarılarak önümüzdeki sezon için başarı dileklerini paylaştılar. Ardından da futbolcular Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum’u omuzlarına alarak sevgi gösterisinde bulundular. Ardından Başkan Ali Uçum, teknik heyet ve taraftarlar galibiyeti ve Lig’de kalmayı kutladılar. 

 

Öte yandan Kars Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ta her zaman olduğu gibi tribünlerde yerini aldı. 
Maçın izleyenleri arasında İYİ Parti Kars Milletvekili Adayı Alpaslan Yüce ve İl Başkanı Yüksel Akbaba da maçı izleyerek Kars’ın iki takımına da başarılar dilediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.