KARS Haber Girişi : 01 Mayıs 2023 23:00

Karayolları Genel Müdürlüğü Kars'a İşçi Alacak

Karayolları Genel Müdürlüğü Kars'a İşçi Alacak
Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü Kars'a çeşitli branşlarda işçi alımı yapacak.

Kars Olay- Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 3000 personel alımı İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. 2 Mayıs tarihinde başlayacak olan başvurular 5 gün ilanda kalacak. Başvurular esube.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden ve ALO 170'i arayarak yapılabilecek.

 

İŞKUR tarafından gönderilen; başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl, ihtiyaç duyulacak sayıda yedek işçi kura ile belirlenecektir. Kura tarihi ve yeri kurumumuz resmi internet adresinde (www.kgm.gov.tr) daha sonra duyurulacaktır. 

 

Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Vinç Operatörü gibi meslek gruplarından alım yapılacak. Adaylarda aranan şartlar arasında en az İlkokul en fazla lisans mezunu olma şartı, 18-40 yaş aralığında bulunma şartı ve alınacak meslek grubuna göre yeterlilik şartları aranacak.

 

Ataması yapılan işçi 5 yıl boyunca başka bir ildeki işyerlerine nakil (tayin) talebinde bulunamayacak olup işe alınanlar 409,24 TL. çıplak yevmiye ile işe başlatılacaktır.

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü Kars İli ve İlçelerinde faaliyet gösteren işyerlerine alınacak işçi sayısı ve kontenjanlara ulaşmak için TIKLAYIN!

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Uğur Çelik 03 Mayıs 2023 03:13

    Emeklilik yaşı 60 olan ülkede 35 yaş sınırı koyup milletin aklı ile alay etmek değil istihdam seçtiğiniz kişileri kamuya doldurmak amaç çıkar bu milletin ahı vebali çoluk çocuğunuzdan