KARS Haber Girişi : 26 Haziran 2021 20:28

KAI TANITIM GÜNLERİ'NİN TARİHİ BELLİ OLDU

KAI TANITIM GÜNLERİ'NİN  TARİHİ BELLİ OLDU
Kars-Ardahan-Iğdır (KAI) Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, "Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’nin yapılacağı tarihi açıkladı.

Kars Olay- Geçtiğimiz günlerde  Kars, Ardahan ve Iğdır’ı ziyaret eden Dr. Erdoğan Yıldırım, hazırlıkları aylar öncesinden başlayan ‘Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’nin Ankara Anfa Fuar Alanında 21-25 Ekim tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

 

Kars, Ardahan ve Iğdır’ın kanaat önderlerinin yanı sıra, siyasetçi, bürokrat, iş adamı, sanatçı ve sivil toplum temsilcisinin katılacağı KAI Tanıtım Günleri dört gün boyunca Ankaralı misafirlerini ağırlayacaktır.

 

 

Başkan Yıldırım: “KAI tanıtım günleri kapsamında üç ilimiz tarihinden, kültürüne; turizminden, sosyal alanlarına kadar tanıtılacak. Son yıllarda kültür ve kış turizmin merkezi haline gelen üç ilin tarihi yerleri ile antik kentlerine ve spor komplekslerine mercek tutulacak olan tanıtım günlerinde, kentin yöresel lezzetleri misafirlerle buluşturacağız” dedi.

 

 

Açılacak olan stantlarda ayrıca çeçil ve kaşar peyniri, tereyağı ile bal ve kavılca buğdayını görücüye çıkaracaklarını belirten Yıldırım, “Konuşmaların yanı sıra konser, defile, folklor, etnik müzik şöleni ve söyleşi gibi etkinliklerle Ankara'da dört gün boyunca KAİ rüzgarı estireceğiz. Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu'muzun düzenlediği etkinlikte, Kars, Ardahan ve Iğdır'ın geleneksel el sanatları ve atölye çalışmaları da dört gün boyunca Ankara Altın Park Fuar Alanında sergilenecek. ‘Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’ne tüm hemşehrilerimiz davetlidir” İfadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.