SPOR Haber Girişi : 09 Kasım 2021 13:28

Kağızmanspor Futbol Sezonunu Açtı

Kağızmanspor Futbol Sezonunu Açtı
KAĞIZMANSPOR 2021-2022 FUTBOL SEZONUNU AÇTI

Kars Olay- Kağızman Spor Kulübü Basın sözcüsü ve yönetim kurulu üyesi Fermani Durmaz ‘’öncelikle 2021-2022 amatör futbol ligi tüm takımlara, sağlıklı, kazasız belasız bir sezon geçirmesi temennisinde bulunarak’’ basın acıkmasında bulundu. Spora ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü Kağızman Halkına teşekkür etti.

 

Durmaz "1973 yılında kurulan Kağızman Spor Kulübü başarıdan başarıya koşmuştur. 51 senelik şanlı mazisinde ilkleri gerçekleştirmiştir. Güçlü altyapımızla ile kendi öz evlatlarımızla mücadele edeceklerini, amatör sporcu ruhunu genlerinde yaşatan yarım asırlık çınarımız Kağızman spora tüm halkımızın destek vermesi gerektiğini’’ söyledi. Kağızman spor bu ilçenin yüzü ve markasıdır. Kulübümüz kapsamlı bir şekilde tüm altyapı kategorilerinde 100 aşkın gençle faaliyetlerini yürütmektedir. Aynı zamanda gençlerimizi kahve köşelerinden, kötü alışkanlıklardan kurtarmak için elimizden gelen her türlü imkânı seferber etmekteyiz.

 

Hedefimiz Amatör ligde şampiyonluk

Bu yolda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. En büyük hayalimiz Kağızmansporlu ve Kağızmanlı evlatlarımızın spor yapabileceği bir tesis kazandırmaktı. Bunu da başardık. Bunu bugün burada söyleyebiliyorsak Kağızman spor kulübümüz başkanı Canip Korkmaz’ın çok emeği ve gayreti vardır. Ayrıca Bugün gençlerimiz burada bu sahada yetişiyorsa bu Kaptanımız Engin Alkış sayesindedir. Kağızman’da ben futbolcuyum, diyen herkes Engin alkışın tedrisatından mutlaka geçmiştir, Engin hocamıza ve daima yanımızda olan ilçe gençlik spor müdürümüz Alaattin Karagöl’e teşekkür ederiz’’ Dedi.

 

Ayrıca Kağızman spor basın sözcüsü fermani Durmaz sözlerine futbolun birleştirici gücünü her daim ilçemizde yaşatmaya devam edeceklerini Kağızman spor markasını her daim daha iyi yerlere getirmek için tüm arkadaşlarımızla gayret göstermeye devam edeceklerini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.