İLÇELER Haber Girişi : 02 Haziran 2021 20:31

Kağızman Ziraat Odası'ndan çiftçilere ekipman desteği

Kağızman  Ziraat Odası'ndan çiftçilere ekipman desteği
Kağızman Ziraat Odası Başkanlığı, uygun kredi imkanlarıyla kazandırdığı biçer ekipmanı ile çiftçilere hizmet vermeye başladı.

Kars Olay- Zor şartlarda ve bedenen çalışan çiftçileri işlerini kolaylaştırmak ve üretim maliyetlerini düşürerek gelirini artırmak amacıyla  Kağızman  Ziraat Odası, ilçedeki çiftçilere makine ve ekipman desteği sağlıyor. 

 


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kağızman Ziraat Odası başkanı Sülhettin Günday "Kağızman  Ziraat Odası olarak geldiğimiz bugünden itibaren ne demisşek ne söz verdiysek yerine getirdik getirmeyede devam edeceğiz.Canabı ALLAH izniyle yakında makine sahamızı ve depomuzunda yapımına başlayacağız,Bizler Kağızman Ziraat odası başkanlığı olarak çiftçilerimize hizmet verebilmek için gün gün ekipman sayımızı artırıyoruz. Yakın zamanda teminini sağladığımız biçer ekipmanı ile büyük alanların rahatlıkla biçimleri gerçekleştirecek çiftçilerimize  Odamızın kapısı 24 saat açıktır her zaman bizlere gelerek gerekli bilgileri alabilirler" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.