KARS Haber Girişi : 19 Kasım 2021 14:32

Kağızman Yolundaki Kırmızı Köprü ve Akçalar Köprüsü Törenle Hizmete Açıldı

Kağızman Yolundaki Kırmızı Köprü ve Akçalar Köprüsü Törenle Hizmete Açıldı
Kars ve Kağızman ile Kars Arpaçay arası kara yolunda hizmete yeni giren köprüler ile yolculuk güvenli ve konforlu hale geldi.

Kars Olay- Kağızman'ın virajlı ve çileli yolları konforlu yollara döndü.

Kars – Kağızman kara yolunda bulunan 507 metre uzunluğundaki Kırmızı Köprü ile  Arpaçay yolunda bulunan 75 metre uzunluğundaki Akçalar köprüsü vatandaşın hizmetine açıldı.

 

507 metre uzunluğundaki Kırmızı Köprü üzerinden düzenlenen açılış törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kars Milletvekili ve 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı/Ak Parti 6. Dönem MKYK üyesi, Ahmet Arslan, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ile vatandaşlar katıldı.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Adil Karaismailoğlu 507 metre uzunluktaki Kırmızı Köprü'de Ahmet Arslan ile birlikte  aracın direksiyonuna geçerek  köprüyü test etti.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.