SPOR Haber Girişi : 12 Şubat 2022 23:27

Kağızman Spor'dan Hakem Kuruluna Sert Sözler ' Kağızman Spor Sahipsiz Değildir'

Kağızman Spor'dan Hakem Kuruluna Sert Sözler ' Kağızman Spor Sahipsiz  Değildir'
Kağızman Spor Yönetim Kurulu Başkanlığı basın açıklaması yaparak, " İş bilmeyen hakemler"i hedef aldı.

Kars Olay-  Kağızman Spor Yönetim Kurulu Başkanlığı, "  Adaletsiz Hakem, İş Bilmeyen İl Hakem Kurulu ve Adaletsiz Disiplin Kurulu." İfadeleriyle hakem kurulunu hedef aldı. 

 


Kağızman Spor Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı basın açıklamasında; "Geçen haftalarda kulübümüz Kars Gençlerbirliği müsabakasında Kars’da yani DEPLASMANDA en savunmasız olduğu bir anda hakemlerin gözü önünde saldırıya uğradı. Müsabakanın Hakemi güya Bölgesel Hakem Abdul selam KOÇAK güya deneyimli hakem ve yardımcıları gözleri önünde gelişen olaylarda her ne hikmetse aday hakemin bile daha iyi rapor yazabileceği bir müsabaka da çok manidar ve çok baskı altında kalarak sanki kavgayı Kağızman Spor çıkarmış gibi ve yine deplasmanda oynayan takımımız olmasına rağmen sahaya sanki Kağızman Spor taraftarı saha girmiş gibi davranmıştır. Sahaya ev sahibi ve diğer takım sporcuları ile yine ev sahibi taraftarların sopalarla sahaya girmesi sonucu başta kendi güvenliği de olmadığı halde müsabakayı tatil ettiği halde raporun da sahaya taraftar girdiği için tatil ettim yazıyor.

 

Sayın Bölgesel Hakem!!!!!! Abdul Selam KOÇAK madem sahada her şey normaldi maden ev sahibi takım taraftarı sopalarla sahaya girmedi soy isminiz gibi KOÇAK davranıp neden müsabakaya devam etmediniz? Müsabakaya devam edecek olsanız kulübümüz 6 oyuncusu ev sahibi takım sporcu ve taraftarları tarafından tekme tokat ve sopalarla dövüldüğünde sağlıkçıların müdahalesi ile müşade altında tutulurken kalan sağlarla yola devam mı diyecektiniz. Merkez Hakem Kurulu geçen yıllarda sizlere “ tribünden taraftarlar saha içerisinde futbolun asli unsuru olan sporcu ve teknik heyette bulunanları müsabakaya devam edemeyecek şekilde yaralayıp oyun dışı bırakamaz zira o Kulüp taraftaralar tarafından sakatlanan o oyuncu tarafından müsabakayı kazanacak olabilir böyle bir durumda müsabaka tatil edilir ve olay çıkaran hangi takım taraftarı ise raporunda açıkça belirtilir” hükmü şuan bile çoğu kulübün ve hakemin bildiği bir gerçektir.

 

Sayın KOÇAK !!!!! sizlerin yanlış düzmece ve korkak ve yine dışarıdan müdahale ile tuttuğunuz eksik ve yanlış rapor nedeniyle kulübümüz çok ağır cezalar aldı. Bir müsabaka da olayı ilk başlatan sporcu, kulüp taraftarı açıkça yazılması gerekirken basın ve sosyal medyada da görüleceği üzere eli sopalı sözde taraftarların saldırısı maalesef müsabakanın hakemi Abdul Selam KOÇAK !!!! tarafından yazılmamıştır. Sayın koçak sizleri soy isminizin hakkını vermeye KOÇAK !!!! olmaya gerçekleri yeniden yazarak raporunuzu sunmaya davet ediyoruz. Yoksa bundan sonraki Hakemlik hayatınızda KOCAK değil Abdul Selam KORKAK olarak zihinlerde kalacaksınız.

 


Sayın KORKAK suç sizde değil sizi bu müsabakaya atayan iş bilmez İL hakem kurulundan nitekim sizin ne kadar KORKAK olduğunuzu ve bir aday hakemin bile daha düzgün yazabileceği hakem raporunu yazamadığınızı daha önceki müsabakalarınızdan çok iyi biliyor.

 

Kavgalı maçların altından İl Hakem Kurulu ile birlikte kaldınız. Sayın İl Hakem Kurulu Başkan ve üyeleri şimdi rahat mısınız her gün Kars sokaklarında karşılaştığınız her gün görüştüğünüz ve bizi yok saydığınız bir toplumda daha ne kadar diyet borcu ödeyeceksiniz. Yıllardır orada görev yapıyorsunuz bir hakeminize olayları kimin başlattığını hangi takım seyircisi sahaya girdiği için müsabakayı tatil edileceğini öğretemediniz mi? Öğretemediğiniz KOÇAK !!! hakeminizin raporundan çok iyi anladık. Yıllardır İl Hakem Kurulunda görev yapıyorsunuz nerede Kars Hakemliği hangi hakeminiz 3. Ligde 2. Ligde kimi yetiştirdiniz. Bırakın hakem yetiştirmeyi daha hakeminize rapor yazmayı bile öğretemediniz. Kağızman Sporu ne siz nede KOÇAK!!!!! Hakeminiz durduramayacak çünkü Kars Hakemleri içerisinde halem çok dürüst çok adaletli hakemler var bizim inancımız ve güvencemiz ne sizlersiniz ne de KOÇAK!!! Hakeminiz…. Bizim güvencemiz adaletli cesur diğer hakemlerdir.

 

Disiplin kurulu üyeleri. Bahsi geçen müsabaka ile ilgili kulübümüz sporcu yönetici ve başkanının ne ile suçlandığını kulübümüze tebliğ etmeden 48 saat içerisinde bizlerden savunma istediniz. Takdir edersiniz ki savunma istenilen kişi ve kuruma ne ile suçlandığı da tebliği edilir. Daha önceden kafanızda baskı altında kalarak karar verdiğiniz cezayı savunmamız alınmadan da açıklayabilirdiniz aslında. Ancak usul gereği savunma almak gerekiyor ya, sadece usulü yerine getirmek için savunma istediğinizi ilk başta düşünmek istemedik ANCAK ne ile suçlandığımızı bilmeden istediğiniz savunmadan ve yazdığımız hiçbir savunmaya inanmadan verdiğiniz ÜST LİMİT cezalardan sonra sizleri daha iyi anladık.

 

Şampiyonluk yolunda ilerleyen grup lideri olacağımız maçta en formda bütün oyuncularımıza durduk yere saldırıp kavganın içine çekildiklerini, saha içerisinde sadece futbol oynamaya çalışan oyuncularımıza sopalarla saldıran taraftarlara karşı korumak onların rahatlıkla ve güveni bir ortamda futbol oynamasını sağlamak sizlerin sorumluluğunda değil midir? Oyuncularımızın yazdığı hiçbir savunmaya inanmadığınızı ve inanmayacağınızı düşünmüyorduk ama verdiğiniz cezalarla sanki Kağızman Spor olayları çıkarmış gibi göstermeniz çok manidar değil mi? Hadi bizlerin yazdığı savunmalara inanmadınız peki elinde spolarlar sahaya giren sporcu ve taraftarların görüntüleri ve fotoğrafları da mı sahte onlarında mı görmediniz. Gördünüz çünkü GÖZLERİNİZ SADECE KAĞIZMAN SPOR İÇİN AÇIK ANCAK KAĞIZMAN SPORA TAŞ  VE SOPALARLA SALDIRANLAR İÇİN GÖZLERİNİZ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BU MAÇTA DA KAPALIYDI. Sizleri gözlerinizi her takım için adilce açmaya davet ediyoruz. Aldığınız bu haksız ve taraflı dahası ve en ürkütücü olanı ise sopalarla saldıranların haklı olduğunu spor kamuoyuna ve taraftarlarımıza göstermeniz gelecek için çok kaygı vericidir.

 


KAĞIZMAN SPOR gücünü taraftarın alan çok köklü, çok güçlü ve sporcu yetiştiren önemli bir kulüptür. Kağızman Spora yaptığınız bu haksızlığı bir an önce yeniden gözden geçirmenizi talep ediyoruz. Aksi taktirde sizleri bu spor kamuoyu ve BÜYÜK KAĞZIMAN SPOR TARAFTARI ASLA UNUTMAZ!!!!!!!!!!
BASINA SAYGIYLA DUYURULUR.
KAĞIZMAN SPOR YÖNETİM KURULU BAŞLANLIĞI" İfadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.